سلام میخوام از hetzner.de سرور بگیرم کسی سرور داره از اینجا port سرورها چطوره؟
یه بار تیکت زدم جواب ندادند چه ایمیلی دارند که جواب میدند
سلام میخوام از hetzner.de سرور بگیرم کسی سرور داره از اینجا port سرورها چطوره؟
یه بار تیکت زدم جواب ندادند چه ایمیلی دارند که جواب میدند
تا آخر بخون
http://www.webhostingtalk.ir/f34/19037/
پورت 100 فول هستش ولی پورت 1گیگ اشتراکی که با حدود 65 تومان 1 گیگ پورت + 5 ترا پهنای باند میگیرید.![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
100 مگابیت رو کامل میده!
هادی جان میشه دقیق تر بگی ؟؟پورت 100 فول هستش
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
منظور من این هستش که پورت 100 هتزنر میده حرف نداره و اصلا افت سرعت نداره.
پورت 1 'گیگ که میده و قیمتش حذوذ 65 تومان در میاد با 5 ترا پهنای باند ارائه میده .>> (1gb+5tb bw = 65t)
Warez-Host.IR بیا یاهو کارت دارم.![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
سلام خواستم بخرم که دیدم باز paypal قبول نمیکنند منصرف شدم
دیتاسنتر خوبی هست
پشتیبانی متوسط داره
پورت قویی ندارد
دوون تایم شایعی نداشته
قیمت های مناسب
لایسنس فقط پلسک ارائه می ده
روی هر سرور به صورت جدا بیش از 4 ای پی نمی ده و در صورت نیاز می تونین پک آی پی بگیرید
پورت 1 گیگش به صرفه نیست، پس از اول اگه با پورت 100 اشتراکی می تونین کار کنین ازش بخرید
تحریم تا به حال برای ایران نداشته
به ابیوز های سی ام اس ها ندیدم توجهی بکنه فقط موارد مهم بمانند سرقت های بانکی و ...
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)