-
June 12th, 2018, 18:14
عضو جدید
تجربه کار با سرویس های میزبانی طلاهاست
با سلام
لطفا اگر تجربه ای درزمینه کار با طلا هاست در سرویس های میزبانی وب دارید رو بنویسید.
آیدی تلگرام : itreza7@ | وبسایت : RD7.IR
-
-
June 12th, 2018 18:14
# ADS
-
June 13th, 2018, 02:21
عضو جدید
پاسخ : تجربه کار با سرویس های میزبانی طلاهاست
بنده از Iranianserver.net دارم راضیم
طلاهاستم بد نیست
-
-
June 13th, 2018, 02:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
TheKIngRagnar
بنده از Iranianserver.net دارم راضیم
طلاهاستم بد نیست
عزیز من که نگفتم ایرانیان سرور چطوره گفتم طلاهاست چطوره؟
شما ازش سرویس داشتید؟
-
-
June 13th, 2018, 04:45
عضو انجمن
چند وقت پیش سرویس هاشون رو استفاده می کردیم . بله کاملا راضی بودیم ازشون ( البته سرویس های ما فقط دامین بودن )
-
-
June 13th, 2018, 16:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza98
با سلام
لطفا اگر تجربه ای درزمینه کار با طلا هاست در سرویس های میزبانی وب دارید رو بنویسید.
من 2 ساله ازشون ریسیلری دارم و تا الان مشکلی نداشتم. بازگردانی بک آپ و باز کردن آی پی از پنل کاربری هم دارن که خیلی کارایی داره. پشتیبانی هم به موقع و قابل قبول بودن.
-
-
June 13th, 2018, 16:39
عضو انجمن
بنده قبلا ازشون سرویس داشتم مشکلی نبود راضی بودم فقط یکبار سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرد که خب ممکنه برای همه پیش بیاد و البته پشتیبانی هم کمی دیر جوابگو بودن نمیدونم الان وضعیت پشتیبانی چطوره
اینروزها چقدر قیمت شیر و لبنیات گران شده، بهراستی کدام گاو مقصر است؟
-
-
June 13th, 2018, 17:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Gh-Moradi
بنده قبلا ازشون سرویس داشتم مشکلی نبود راضی بودم فقط یکبار سرور مشکل سخت افزاری پیدا کرد که خب ممکنه برای همه پیش بیاد و البته پشتیبانی هم کمی دیر جوابگو بودن نمیدونم الان وضعیت پشتیبانی چطوره
چه سرویسی داشتید؟ آپتایم چطوره؟

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
من 2 ساله ازشون ریسیلری دارم و تا الان مشکلی نداشتم. بازگردانی بک آپ و باز کردن آی پی از پنل کاربری هم دارن که خیلی کارایی داره. پشتیبانی هم به موقع و قابل قبول بودن.
آپتایم چطوره؟
-
-
June 13th, 2018, 20:50
عضو انجمن
نسبت به خیلی از هاستینگ های بزرگ، بهترن و آپتایم بالایی داشتن. قطعی روی سرور ریسیلری من تا الان فقط یک بار که اونم سراسری و از خود دیتاسنتر بود. من واقعا راضیم ازشون
-
-
متاسفانه هنگام بروز مشکل پاسخگویی بشدت ضعیف میشه.
از دیروز بعضی سرویسهاشون که رو سایتها از وردپرس استفاده میکردن دچار مشکل شدن و کل اطلاعات سایتها پاک شده.متاسفانه برای طلاهاست با سبقه طولانی خوبی که داره اینجور هک شدن اصلاً پذیرفته نیست.
-
-
May 17th, 2019, 10:29
من 4 ساله راضی بودم از دیروز سرویس منم همه فایل های وردپرسی و قالب و حذف شده حالام سایتم قطعه اونا میگن بکاپ نداریم در حالی که تضمین داده بودن بکاپ روزانه ماهانه و هفتگی بگیرن خودمم بکاپ ندارم و اطلاعات و فایل های 5 سالم الان از دست رفته نمیدونم میتونن درست کنن یا نه
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-