سلام
میتونم تبلیغ شما فعال کنم در گوگل افراد معتبر اول فعال میکنم بعد هزینه دریافت میکنم اونم هر 25 دلار برای اطمینان بیشتر به من
هر دلار برای تبلیغ 4 تومن هست اکانت مال امریکا هست و اروپا
سلام
میتونم تبلیغ شما فعال کنم در گوگل افراد معتبر اول فعال میکنم بعد هزینه دریافت میکنم اونم هر 25 دلار برای اطمینان بیشتر به من
هر دلار برای تبلیغ 4 تومن هست اکانت مال امریکا هست و اروپا
جمع کن دیگه خودتو مرد مومن . یعنی باید در این طویلرو گل گرفت که اکانت یه همچین آدمی که سر نصف بچه های این انجمن از جمله خود من رو کلاه گذاشترو باز گذاشته
شما؟؟؟ پولتو نگرفتی مگه؟ الان بدهکارتم؟؟ چند بزنم باسودش اما بدهکار نیستم نیستم حرف نباشه
- - - Updated - - -
به شما ربطی نداه شما شخصیت معلومه ادم عقب افتادهه ای بیشتر نیستی و خودتو نخود هر آش میکنی من آدمم اما شما رو نمیدونم
- - - Updated - - -
اکانت شارژ نمیکنم
[QUOTE=rahahosting;1759219]شما؟؟؟ پولتو نگرفتی مگه؟ الان بدهکارتم؟؟ چند بزنم باسودش اما بدهکار نیستم نیستم حرف نباشه
- - - Updated - - -
شما بده ای پول اون همه آدم رو بده که به قول خودت زندان نری و نخوای شماره کارت بدی به ملت که برات پول بزنن . سود بده شده حالا
آدم بشو نیست این بشر
شما چت هایی با من کردی شیر کنم شخصیت همه بدونند؟ دوست دارید؟ تمام حرف هایی که زدید
دوما شما چرا چشم دیدن کار کردن کسی رو نداری من دارم یه چیزی میفروشم اولم تحویل میدم استفاده کرد درست بود پول میگیرم این جایی توش ***ی داره؟
- - - Updated - - -
چهارما شما تو زندگی خصوصی خواهرت که شوهر داره سرک میکشی؟
- - - Updated - - -
[QUOTE=hoka;1759230]
به شما چه ربطی داره؟ وکیل مردمی؟ چرا حسادت میکنید؟؟؟
ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
www.ParaServer.Net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)