سلام.بحث تکراری اما بی جواب...گفتم مطرح کنم نظر چند نفر دیگرو ببینم شاید فکری بشه کرد...
زمانی بود یه سایت میزدیم و روش کار میکردیم نتیجه میداد و درامد و...حتی مسیر زندگیمون رو پیش میبرد و عوض میکرد..اما حالا......سایتهای دانلود الان 50 صفحه هم بزنی تو یک دی وی دی دارند میفروشن 1000 تومان!! سایت بازی که نصفش مجرمانه هست و نصفشم تو بازار 1000 تومانی ها...سایتهای فیلم و موزیک که هیچ یا میفروشند یا جمع کردند..فروشگاهی ها هم که پشه میپرونن...کلا هر سایتی الان میخوای بزنی تهش هیچی هست.( بحث چند تا سایت خیلی قدیمی جداست) .حتی یه سر به انجمن وی بی زدم دیدم 1 ساله اپ نشده!! یعنی انجمن ها هم همه پر..wht هم اگر قدیمی نبود الان پشه پرانی بود.. کلا دیگر تو ایران هیچ سایتی انگار جواب نمیده.. این خارجی ها هنوزم هنوزه دارند با سایتاشون درامد کسب میکنن اما تو ایران انگار پوکوندنش!!
تلگرامم که حمدلاه فیل شد رفت پی کارش 2 قرون درامدشم باطل...
بعضی ها دو قرون از سایتشون درامد دارند به همون راضی هستند و الان میان میگن شما بلد نیستی و...نه عزیزان همینجا بگم بنده 7 سال پیش از سایت ماهی 6 میلیون به بالا درامدم بوده..بحث من درامد درست و حسابی هست نه چندرغاز...اوضاع طوری شده تو ایران نمیشه درامد کسب کرد انگار...تجارت دیجیتالو باطل کردند انگار...هنوزم هنوزه وب سایت و سایت داری در جهان برترین شغلهاست اما تو ایران مرده انگار..منی که سالها تو دنیای وب بودم مغزم نابود شد از بس فکر کردم و واقعا به نتیجه رسیدم که دنیای وب ایران هیچ!!
یکی بگه الان چه بکنیم!! از دنیای وب خداحافظی کنیم؟