سلام دوستان
بنده سایتی دارم که هزینه زیادی برای اون شده و در حال حاضر در پلن الماس نت افراز میزبانی میشه
واقعیتش در چند روز گذشته دهها مشکل داشتیم ، اول که به درگاهها وصل نمیشد و امروز هم هفت هشت ساعت ip سرور فقط با فیل/ترشکن باز میشد و تمام سایت های میزبانی شده هاست پربازدید نت افراز در حقیقت در دسترس نبودن
با توجه به هزینه وئ اینکه تو این مملکت خراب شده هیچ وقت از مسئولان اون خیری به من ایرانی نرسیده برای اینکه نابود نشیم ناچارا باید سایت را به هاست یا سرور ایران منتقل کنم ولی واقعیتش نمیدانم به هر هاستی میشه اعتماد کرد ؟ با توجه به دسترسی به کدهای سایت جسارت نباشه ولی هر شرکتی را نمیتونم اعتماد داشته باشم ، تنها هاست دی ال را میشناسم که راستش زیاد از نوع برخورد و لحن مدیر اون خوشم نیامد
متاسفانه خود بزرگ بینی و به نوعی بی احترامی در کلام اینها موج میزنه تا اون حدی که حتی درست جواب نمیدن و با فینگلیش پاسخ میدن ، به هر صورت وقتی مدیر یک سایت موزیک غیرمجاز میشه مدیر بزرگ ترین هاست کشور باید هم اینقدر مغرور شده باه
بگذریم ....
میدانم که تو این انجمن اکثرا فروشنده هستن و هر کسی خودش را معتبرترین میدانه و خوب با توجه به شناختی که هر انسان از خودش داره مطمئنا باید همینطور هم باشه ولی دوستانی که تجربه داشتن بفرمایند بنده کدام شرکت را که در حد نت افراز باشه و هاست حرفه ای ایران ارائه میکنه را انتخاب کنم ؟
برای بنده پنل اینکه سی پنل یا دایرکت آدمین باشه مهم نیست بلکه مهم اعتبار و گذشته اون شرکت هستش
خواهش میکنم اگر شرکت معتبری که بتونه در حد نت افراز یا سی پنل اعتبار و قدرت داشته باشه را میشناسید به بنده معرفی کنید
![]()