نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: فروش پرتال سایت BestSevers

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mdz72 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    49
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    13 پست

Lightbulb فروش پرتال سایت BestSevers

سیستم پرتال سایت BestServers رو میخوام بفروشم ، البته نسخه ای که الان روی سایت هست تقریبا اختصاصی طراحی شده ، و مثلا امکان تغییر قالب و یا نصب ماژول رو نداره اما سیستم رو ویرایش کردیم و الان بصورت تجاری درومده و امکانات زیر رو داره :

امکانات :

- امکان ایجاد صفحات دلخواه ( طراحی کامل صفحات )
    - قابلیت نصب ماژول بر روی سیستم
    - قابلیت تنظیم اختصاصی تگ های Head سایت
    - تغییر قالب سایت و امکان چند قالبه بودن
    - مدیریت مشتریان و اعضای سایت
    - سیستم آماری ( میزان فروش ، تعداد مشتریان ، ... )
    - نمایش میزان خرید مشتریان بصورت نمودار
    - کنترل صورت حساب مشتریان و تراکنش ها
    - مدیریت و تغییر منوی سایت بصورت دلخواه و اختصاصی
    - کنترل سرویس های مشتریان ( اطلاعات کامل سرویس ، انتقال سرویس به مشتری دیگر ، حذف ، تغییر دوره ، هزینه و ... )
    - تنظیم دلخواه متن ایمیل های ارسالی به مشتری ( فاکتور خرید ، افزایش موجودی ، ... )
    - قابلیت نصب انواع درگاه پرداخت برای سیستم
    - امکان تعریف سرور ها و کنترل پنل ها به سیستم و اختصاص دادن سرور به هر سرویس
    - تعیین تعرفه سرویس ها و دامنه ها و همچنین امکان تعریف بسته های افزودنی برای هر سرویس
    و ...

این امکاناتی هست که در حال حاضر سیستم داره ، البته دارم هتوز روش کار میکنم و سیستم دو تست میکنم و تمام مشکلات رو برطرف می کنم و ماژول های پر کاربرد رو براش طراحی میکنم .

فعلا هیچ قیمتی نمیدم ، لطفا اول سایت رو مشاهده کنید ، نظر بدین ، سوال بپرسین و بگین که آیا اصلا سیستم خوبی هست یا نه ، انتقاد کنید ، پیشنهاد بدین و ...

چندتا ماژول هم که فعلا دارم براش طراحی میکنم اینا هست :
    - اتصال سیستم به سیستم پشتبانی Kayako
    - درگاه پرداخت از طریق فیش بانکی
    - درگاه پرداخت بانک سامان
    - ماژول پشتیبان گیری از سیستم
    - ماژول سیستم پشتیبانی ( تیکتینگ )
    - اتصال سیستم آماری گوگل به سایت Google Analytics

پیشاپیش از اینکه به این پست توجه کردین ازتون تشکر می کنم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سیستم رو روی سرور قرار دادم ، میتونید مشاهده کنید . دوستان به این نکته توجه کنید که محتویات صفحات سایت با استفاده از دو ادیتور (ویرایشگر) از طریق کنترل پانل طراحی میشوند ، این امر به منظور انعطاف پذیری بیشتر انجام شده ، و مانند پرتال های دیگر قالب ثابتی نداره ، که باعث میشه مدیر سایت به هر سبکی که خواست سایت رو طراحی کنه . اگر هم میبینید که محتویات سایتی که الان به نمایش گذاشتم بسیار کمه به دلیل اینه که نسخه آزمایشی هستش و میشه بسیار زیبا روی سیستم کار کرد.

آدرس نسخه آزمایشی : BestServers :: ???? ????

دوستانی که تمایل به دیدن بخش مدیریت دارن اطلاع بدن تا براشون یه اکانت تو بخش مدیریت ایجاد کنم

( با توجه به این که این سیستم تازه طراحی شده و کار یکنفره هم هست ، 100% نقطه ضعف هایی داره ، از کسایی که سیستم رو مشاهده میکنن خواهشمندم انتقاد و پیشنهاد خودشون رو ارسال کنن )

کیفیت این سیستم برای من مهمتر از سوددهی اون هست ، پس لطفا نظراتتون رو بیان کنید

نکته : ازاونجایی که مرورگر IE یکی از ضعیفترین مرورگر های موجوده و توانایی نمایش بسیاری از کد هارو نداره لطفا برای مشاهده سایت از مرورگر های دیگه استفاده کنید ( Chrome و Firefox ) بهترین انتخاب هستند

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

انتقادات و پیشنهادات دوستان در مورد سیستم :
    تمام نظرات رو اینجا مینویسم ، جواب به این نظرات رو هم در پست هام
    - بخش مدیریت پیچیده هست و باید ساده تر بشه
    - سیستم تیکتینگ نداره ( توضیح : این بخش بصورت ماژول در حال طراحی هست )
    - بخش فروش برای سرور های اختصاصی و مجازی طراحی بشه
    - طراحی ماژول زرین پال برای سیستم

تغییرات درحال انجام در سیستم :
    - تفکیک لیست دامین ها از لیست سرویس ها
    - توسعه بخش ثبت دامین و افزودن قابلیت ثبت آنلاین
    - توسعه بخش سفارش سرویس ها و امکان افزودن فیلدهای دلخواه هنگام سفارش سرویس
    - توسعه سیستم آماری و اطلاعاتی بخش مدیریت ( امور مالی )
    ویرایش توسط mdz72 : January 22nd, 2011 در ساعت 18:20 دلیل: بروزرسانی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)