-
March 30th, 2018, 01:39
عضو جدید
صفحه اول گوگل به صورت تضمینی و پرداخت ماهانه ساپورت
بنده یک سایت دارم که تو کلمه مورد نظر تو پیغام شخصی میگم میخوام تو ضفحه اول گوگل باشه
فقط چون این کلمه پرزبازدید هست میخوام تضمینی باشه بدون پی پرداخت اگه کسی بیاره ماهانه باهاش تصویه حساب میکنم فقط مارو ساپورت کنه تو اون کلمه مورد نظر
پیش پرداخت نمیدیم چون اول کارو و حرفشو تحویل بده اکی بود اومدیم صفحه اول در ماه هزینه پشتیبانی رو خدمتشون میدیم
سایت پر بازدید و کلمه مهم میباشد
لطفا دوستانی که توانیی دارند افر بدن
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
-
March 30th, 2018 01:39
# ADS
-
March 30th, 2018, 12:39
پاسخ : صفحه اول گوگل به صورت تضمینی و پرداخت ماهانه ساپورت
سلام
جهت بررسی کلمه مورد نظر و آدرس سایت را ارسال بفرمائید.
-
-
March 30th, 2018, 17:04

نوشته اصلی توسط
larsa.soft
بنده یک سایت دارم که تو کلمه مورد نظر تو پیغام شخصی میگم میخوام تو ضفحه اول گوگل باشه
فقط چون این کلمه پرزبازدید هست میخوام تضمینی باشه بدون پی پرداخت اگه کسی بیاره ماهانه باهاش تصویه حساب میکنم فقط مارو ساپورت کنه تو اون کلمه مورد نظر
پیش پرداخت نمیدیم چون اول کارو و حرفشو تحویل بده اکی بود اومدیم صفحه اول در ماه هزینه پشتیبانی رو خدمتشون میدیم
سایت پر بازدید و کلمه مهم میباشد
لطفا دوستانی که توانیی دارند افر بدن
سلام وقت بخیر
احتراما اعتماد سازی باید دوطرفه باشه
نمیشه شما به یک مهندس بگی بیا حالا خونه رو بساز هروقت ساختی تموم شد تازه بهت پول میدیم
زمانی این مقدوره که شما حضورا تشریف بیارید دفتر یا شرکت ما یا هر همکار و عزیز دیگری که میخواید باهاش همکاری کنید اونجا قرارداد رسمی اخذ کنید و مطابق با قرارداد یک چک شرطی بدید , ک پس فردا اگر خودتونم پولو ندادید با چک و طبق قرارداد اگر کار انجام شده بود بانک پول رو از حسابتون پرداخت کنه ک خیال مجری بدبخت هم راحت باشه
اگر حاضرید رسمی کار کنید شرکت ماهم میتونه کمکتون کنه
اگر نه ک هیچ
ویرایش توسط mchteh : March 30th, 2018 در ساعت 17:06
-
-
April 7th, 2018, 02:15
عضو انجمن
سلام
ببخشید وسط تاپیک میام .( از استارتر معذرت می خواهم )
۱. چک؛ یک سند تجاری هست و طبق قانون مدنی و قانون تجارت کشورمان ، در سر رسید باید توسط صادرکننده پرداخت شود .
۲. قرارداد یک سند عادی هست اگر نیاز ب رسمی شدن داره باید تشیف ببرید محضر ثبت اسناد و املاک مستقر در شهرتان
۳.پیشنهاد میکنم ی وکیل استخدام کنید که فردا روز هم کار نکرده باشید هم با عناوین مختلف در محاکم قضایی مورد بازجویی و دادرسی قرار بگیرد.
موفق و پیروز باشید.
میزبان گستر پرداز | ارائه دهنده خدمات متمایز
موبایل و تلگرام : 09121532966
-
تعداد تشکر ها ازmgp.co.ir به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
با عرض پوزش اگر دخالت می کنم.
1 - در سئو هیچ تضمینی وجود ندارد و تضمین در قرار داد برگشت وجه طبق گزارشات است ( در صورت عدم رضایت از نتیجه بدست آمده )
ما هم هزینه به صوت ماهانه میدیم و هر ماه نیز گزارش تقدیم می کنیم.
دوست داشتید میتونید تشریف بیارید شرکت
-
-
تبلیغات گوگل به صورت ماهانه ؟!
تبلیغات گوگل انجام بشه اگه خوشتون اومد پرداخت کنید ؟!
-