با سلام نیاز به هاست حجیم دارن با ترافیک بالا
لطفا مشخصات خود را اعلام کنید
با سلام نیاز به هاست حجیم دارن با ترافیک بالا
لطفا مشخصات خود را اعلام کنید
مقدار درخواستیتون رو اعلام کنید دوستان قیمت هاشونو اعلام میکنند.
اگه فقط برای فایل می خواین با قیمت خیلی پایین در خدمتیم
یه مشخصاتی بدید؟
کدام کشور؟
فضا؟
ترافیک؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
فایل هاستینگ:
40 گیگ: 20 تومن ماهیانه
پهنای باند نامحدود
هلند
با سلام خدمت دوست عزیزم
در مورد سرویسی که درخواست کردی. گروه شرکت های میزبان پایتخت می تونه این سرویس رو به شما بده.
در مورد حجیم بودن اطلاعات باید بگم که تمام دیتاسنتر ها هنگامی که هاست می فروشن یا تمام فروشندگان بیشترین چیزی که براشون مهم هست اینه که شما چه جوری از این فضا استفاده می کنی !
به طور کلی نسبت فضا به ترافیک مصرفی سایت شما که اگه توجه کرده باشی روی خیلی شرکت هایی که تازه کار هستند این رو دقت نمی کنن و قیمت ارزون می دن برای همین وقتی شما زیاد مصرف می کنی همیشه سایت شما را می بندند ولی این قانون داره و تا یک حدی به شما این اجازه رو می ده از این امکانات استفاده کنی.
برای لیست قیمت ها می تونی با ما تماس بگیری یا این که در سیستم پشتیبانی من هستم و بگو منتقل کنن به علی تا من راهنماییت کنم.
آدرس سایت در امضا هست.
سلام دوست عزیز
سرویس من با رم بالا و هارد قوی که داره فکر کنم نیازتو برطرف کنه
پهنای باند اضافی هم داره
http://www.afraserver.com/Hosting.html
بنده نيز در خدمتم
اطلاعات بيشتر پيغام خصوصي بديد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 18 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
100GB HDD
1000GB BW
1 Dedicated IP
Dedicated DNS
ماهانه : 25000 تومان
250GB HDD
2.5TB BW
1Dedicated IP
Dedicated DNS
ماهانه : 35000 تومان
نصب رپیدلیچ هم مشکلی نداره.تمامی منابع هم بصورت گارانتی شده در اختیارتون قرار میگیره
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)