سلام

من با یکی از هاستینگهای بسیار حرفه ای ، جدیدا صحبت کردم و برای نمایندگی درصدی با هم صحبت کردیم و قرار شد که نمایندگی درصدی به همراه دی ان اس اختصاصی به ما بدهند ... و من هم یک دامین
ir برای این کار تهیه کردم ... و یک گیگ هاست از سرور ایران ، این شرکت معتبر خریداری کردم ... و پس از واریز
وجه هاست .. گفتند که دی ان اس اختصاصی روی دامین ir امکانپذیر نیست ... در حالی که من همان اول
نام دامین ir رو خدمت این هاستینگ معتبر داده بودم ... به هر حال من یک دامین .com ثبت کردم ... و دی ان اس را به من گفتند که روی دامین دات کام به همراه آی پی تعریف کنم و روی دامین ir و .com ست کنم ... حالا سوال من اینجاست که برای دی ان اس اختصاصی همین کار کافیست و یا اینکه دی ان اس های اختصاصی باید روی سرور هم ست شوند ... ؟

ممنونم اگر به این سوال من پاسخ دهید ... ؟

و من و مدیر این سرور بسیار معتبر با هم قرار گذاشتیم که اینجا مطرح بشه ...

و اگر حق با مدیر این سرور معتبر باشه ... من از خیر پول هاستم و کلا کار نمایندگی هاست بیرون بروم و وارد این کار نشوم ...

و اگر حق با من باشه ... این شرکت معتبر را همین جا معرفی می کنم ... تا معتبر تر بشه ...

؟؟؟ آیا برای دادن دی ان اس اختصاصی ست کردن دی ان اس ها فقط روی دامین و یا روی سرور هم کاری لازم به انجام هست ... ؟

چون سایت من با دی ان اسی که روی دامین به همراه آی پی تعریف و ست شده ... الان یک هفته هست که بالا نمیآد و من هر چی به مدیر سرور می گم که باید روی سرور هم تعریف بشن ... میگه نه .. لازم نیست ... ؟؟؟

ممنونم اگر پاسخ دهید ...

با تشکر ...