سلام خدمت شما اساتید گرامی
بنده سوالی داشتم با مطالعه انواع تاپیک ها در این رابطه گیج شدم ، خواستم در همون تاپیک های قدیمی موضوع ارسال کنم که نامه بلند بالایی رو نشونم داد و پشیمون شدم و تصمیم گرفتم که یک موضوع جدید بگیرم ، اگر ایجاد این موضوع و راه اندازی بحث تکراری است ، از مدیران انجمن معذرت میخوام و ازشون خواهشمندم تا کمکم کنند.

مسئله : یکی از دوستان شرکتی را با موضوع خدمات کامپیوتر و it به ثبت رسانده بود حدود 3 الی 4 سال پیش و از اون موقع تا حالا فعالیتی نداشتند ، حتی دفتر های کل و روزنامه را هم نگرفته بودند و نه از اداره مالیات اومده بودن سراغشون و نه خودشون رفته بودن ، قرار شد که من بعنوان سهام دار و عضو هیئت مدیره وارد شرکت شوم و موضوع شرکت را به خدمات میزبانی وب تغییر دهیم و خدمات میزبانی وب راه اندازی کنیم که همه کاراش انجام شد ، حتی دفتر های روزنامه و کل رو هم پلمپ شده گرفتیم.الان هزینه هایی را بابت ریسلری پرداخت کردیم و 2 تا مشتری هم داریم و قرار است کارمون رو با یک کمپین تبلیغاتی رسما شروع کنیم الان موضعاتی من رو نگران کرده است که از شما اساتید و با تجربه ها خواهش میکنم راهنمایی کنند :

1 - با این اوصاف که 3 الی 4 سال شرکت فعالیتی نداشته است و نه مالیاتی وجود داشته نه درآمد و نه سودی ، اگر برای تشکیل پرونده کد اقتصادی به اداره مالیات مراجعه کنم ، جریمه میشویم؟
2 - از بدو ورود من به شرکت ، هزینه هایی بابت ریسلری و ... پرداخت شده است اما بدلیل آنکه کد اقتصادی نداریم فعلا ، فاکتور رسمی از جاهایی که خدمات گرفتیم دریافت نکردیم ، وضعیت ثبت این هزینه ها در دفاتر مالی چی میشه ؟ مالیاتشون چی میشه ؟
3 - ما هنوز به سود نرسیدیم از قبال درآمد که حقوق رد کنیم ، شنیدم میگن باید بیمه هم اعلام کنیم و حقوق و بیمه برای پرسنل رد کنیم تا به مشکل بر نخوریم ، خوب چیکار کنیم ، ما که الان داریم از جیب میخوریم ، درآمد شرکتمون هم اونقدر نیست که حداقل حقوق را بدیم به خودمون ، قرار گذاشتیم تا 1 سال به درآمدمون برای خودمون دست نزنیم و کارمون رو گشترش بدیم ، چیکار باید بکنم در این رابطه؟

خیلی ممنون میشم پاسخ بدبد.