-
January 21st, 2018, 21:31
مشکل در ssl
با سلام
دوستان چگونه میتونم در دایرکت ادمین برای ساب دامین ssl ایجاد کنم؟
فقط تونستم برای دامین اصلی سایت درست کنم
-
-
January 21st, 2018 21:31
# ADS
-
January 21st, 2018, 21:38
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در ssl

نوشته اصلی توسط
iarmanmanager
با سلام
دوستان چگونه میتونم در دایرکت ادمین برای ساب دامین ssl ایجاد کنم؟
فقط تونستم برای دامین اصلی سایت درست کنم
با سلام و احترام
به این منظور موقع تایپ دامین اصلی آدرس ساب دامین هم ذکر کنید و عملیات وریفای را مجدد انجام دهید و پس از پایان کد اس اس ال را مجدد نصب نمائید.
میتوانید از سایت روبه رو دریافت نمائید : sslforfree.com
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2018, 21:42

نوشته اصلی توسط
vpgroup
با سلام و احترام
به این منظور موقع تایپ دامین اصلی آدرس ساب دامین هم ذکر کنید و عملیات وریفای را مجدد انجام دهید و پس از پایان کد اس اس ال را مجدد نصب نمائید.
میتوانید از سایت روبه رو دریافت نمائید : sslforfree.com
موفق باشید
متوجه نشدم
میشه قدم به قدم بگید،الان از sslforfree برای دامین اصلی گرفتم و private key و دو کد دیگر رو گذاشتم و فعال شد، اما برای ساب دامین نمیدونم از اول چیکار کنم در دایرکت ادمین چون جای کد برای سابدامین ایجاد شده نداره
-
-
January 21st, 2018, 22:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iarmanmanager
متوجه نشدم
میشه قدم به قدم بگید،الان از sslforfree برای دامین اصلی گرفتم و private key و دو کد دیگر رو گذاشتم و فعال شد، اما برای ساب دامین نمیدونم از اول چیکار کنم در دایرکت ادمین چون جای کد برای سابدامین ایجاد شده نداره
با سلام و احترام
موقع وارد کردن ادرس ها با یکبار اسپیس ادرس ساب دامین هم بزنین و بر روی Create کلیک نمائید سپس مراحل را پیش بروید و وریفای نمائید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از vpgroup به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2018, 09:18
عضو انجمن
دایرکت ادمین خودش free ssl داره که از lets encrypt استفاده میکنه، موقع ساخت هم چنتا چک باکس مرتبط با ساب دامنه داره که می توانید تیکت آنها را بزارید و برای آنها ssl تولید کنید.
-