سلام
امروز با بررسی چندین تاپیک مربوط به فروش سرور های مجازی با قیمت هایی مواجه شدم که نیاز دیدم این مطلب را در اینجا پست کنم تا خریداران سرور مجازی با محاسبه دقیق و با دید کافی اقدام به خرید کنند و کلاه سرشون نره
متاسفانه قیمت های ارائه شده سرور مجازی بسیار عجیب هست
برای خریدارن سرور مجازی عرض می کنم قبل از خرید از فروشنده این سوال ها را بپرسید و سپس خود محاسبه نمایید ببینید واقعا قیمت ارائه شده به شما معقول هست یا خیر
1- آیا سرور را Oversell کرده اند یا خیر؟
مطمئنا با جواب خیر مواجه می شوید در این حالت سوال دوم را بپرسید
2- سرور شما در کدام دیتاسنتر قرار دارد و آدرس سایتشان چیست؟
با فهمیدن نام دیتاسنتر به سایت دیتاسنتر مربوطه مراجعه کنید و قیمت سرور ها را مشاهده خواهید کرد.
اکثر فروشندگان از سرور هایی با قیمت 100 تا 300 دلار استفاده می کنند
نمونه انتخابی ما برای شرح مثلا سرور 64 گیگابایت رم از دیتاسنتر هتزنر با CPU Intel Core i7-3930 می باشد آن هم سرور مارکتی که ارزان می باشد
در حال حاضر این سرور حدود 66 یورو قیمت دارد که حدود 380 هزار تومان است
10 درصد رم سرور برای مجازی ساز بایستی آزاد بماند 57.6 گیگا بایت می ماند
حال اگر 380 هزار تومان را به 57.6 تقسیم کنیم حدودا 7000 تومان برای یک گیگابایت رم هزینه می شود
حال اگر فرض کنیم برای فروش 60 سرور مجازی 60 عدد آی پی هم از طرف دیتاسنتر خرید شده باشد هزینه 53.78 یورو معادل 310 هزار تومان که برای هز آی پی حدودا 5150 تومان هزینه هست اضافه می شود
حال هزینه واقعی VPS برای فروشنده به شرح زیر هست:
(7000 تومان هزینه هر یک گیگابایت رم + 5150 هزینه هر آی پی ) 1.1X
1.1 را در واقع 10 درصد سود برای فروشنده و هزینه های پشتیبانی و هزینه های مجازی ساز و ... گذاشته ایم
قیمت فروش حداقل یک گیگابایت رم به شرطی که سرور کامل کامل فول باشد و از همه منابع استفاده شود حدودا 13360 تومان می شود
حال شما به عنوان خریدار محاسبه کنید در سروری هستید که حداقل 57 سرور محازی رم یک گیگابایت در آن باشد که CPU Intel Core i7-3930 به 57 سرور مجازی + خود مجازی ساز بایستی پاسخگو باشد
خودتان محاسبه کرده و با دید کافی انتخاب کنید