عزيز اصلا متوجه اين نشدم كه استارتر در بخش آموزشي تاپيك ارسال كردن شما هم بدون قصد و غرص و معلوم نبودن امضاتون كه به كجا وصله اومدين پست دادين.

بعدش به تاريخ عضويت بنده نگاه كن من تا به امروز از هر كي سايت يا سروري خريداري كردم تبليغش رو نكردم حتي تعداد ارسال پست هاي من هم مشخصه و حتي با اينكه كليه صحبت هاي مدير فروش سرور قبلي هم موجوده و عذرخواهي هم كردن. حذف 200 گيگ فايل ميدوني يعني چي؟ زحمت يكسال ما رو در يك روز اون هم در انتقال سرور به سرور به فنا دادن، و حتي هيچ پول و ضرور زيان و يا شكايتي هم نكردم نيومدم اينجا تاپيك ايجاد كنم و موجب ضرور در فروش هاي بعديشون بشم با اينكه اين حقمون بود. در ثاني طرف مقابلت رو نميشناسي اين نوع طرز صحبت كردنتون (دلالي-آز آب گل آلود) خيلي بي تربيتيه. و دور از شان مدير يك هاستينگه واي به حال كاربراتون...
مشكل شما چيز ديگري است من اگه لينك رو همينطوري هم ميفرستادم باز شاكي ميشدي. ذاتا بعضي ها مشكل دارن وقتي يكي از سرويس فلان جا خوش مياد و كمي تعريف كنه زود هل ميكنن و از يه جاي خودشونو نشون ميدن. اصلا بيا يه كاري بكنيم هر وقت استارتر تاپبك رفتن از لينكي كه گذاشتم خريد كردن كل سود مبلغش رو ميزنم به حسابت

چه آدم هاي عجيبي داريم.