-
November 29th, 2017, 17:12
سرور مجازی پرشین گیگ تایید میشه؟
سلام
من قصد دارم از پرشین گیگ با مشخصات زیر سرور مجازی سالانه خرید کنم.
پردازنده |
2 GHz (1 Cores) |
حافظه |
2 GB |
فضای دیسک |
60 GB |
ترافیک |
نامحدود |
قیمت |
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال |
آیا سرور های ایشون تایید میشه؟ کسی کار کرده؟ سرور مورد استفاده برای سایت دانلود هست کار دانلود فایل استخراج زیپ و رار + فشرده سازی + فضای بکاپ برای سایت و فایل های هاست دانلود خواهد بود.
-
-
November 29th, 2017 17:12
# ADS
-
November 29th, 2017, 19:26
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی پرشین گیگ تایید میشه؟
سلام . دوست عزیز شما در بخش آموزش تاپیک ایجاد کردین . لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید تا دوستان بتونن آفر بدن و یا راهنمایی کنن .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2017, 20:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
تازه کار
سلام
پردازنده |
2 GHz (1 Cores) |
حافظه |
2 GB |
فضای دیسک |
60 GB |
ترافیک |
نامحدود |
قیمت |
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال |
آیا سرور های ایشون تایید میشه؟ کسی کار کرده؟ سرور مورد استفاده برای سایت دانلود هست کار دانلود فایل استخراج زیپ و رار + فشرده سازی + فضای بکاپ برای سایت و فایل های هاست دانلود خواهد بود.
سلام
پرشین گیگ کاملا شناخته شده هستن و طبیعتا باید کیفیت سرویس هاشون هم خوب باشه ولی قیمت ها بالا هست و با توجه به نوع مصرفی که شما نوشتید خودتون بهتر میتونید منابع مورد نیاز رو تخمین بزنید
-
تعداد تشکر ها از mshoja به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2017, 22:02

نوشته اصلی توسط
تازه کار
سلام
پردازنده |
2 GHz (1 Cores) |
حافظه |
2 GB |
فضای دیسک |
60 GB |
ترافیک |
نامحدود |
قیمت |
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال |
با سلام
قیمتشون بالاست
ولی بهتره در قسمت درخواست سرویس تاپیک ارسال کنید تا همکارا با قیمت منصافانه تر آفر خدمتتون ارسال کنند.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از AfranetServer به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2017, 22:20

نوشته اصلی توسط
تازه کار
سلام
پردازنده |
2 GHz (1 Cores) |
حافظه |
2 GB |
فضای دیسک |
60 GB |
ترافیک |
نامحدود |
قیمت |
۲,۹۴۰,۰۰۰ ریال |
درود پرشین گیگ یک برند شناخته شده هست اما یک سوال
شما برای این منابع مورد نظر میخواید 294 هزار در ماه بدید .با این مبلغ میتونید یک سرور اختصاصی متوسط و خیلی قوی تر از این تهیه کنید ضمن اینکه صرفا اگه از ایران سرویس میخواید تاپیک بزنید قسمت درخواست سرور مجازی با این مشخصات قیمت بسیار مناسب تری رو به شما آفر میدن دوستان
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2017, 22:29

نوشته اصلی توسط
Aria90
درود پرشین گیگ یک برند شناخته شده هست اما یک سوال
شما برای این منابع مورد نظر میخواید 294 هزار در ماه بدید .با این مبلغ میتونید یک سرور اختصاصی متوسط و خیلی قوی تر از این تهیه کنید ضمن اینکه صرفا اگه از ایران سرویس میخواید تاپیک بزنید قسمت درخواست سرور مجازی با این مشخصات قیمت بسیار مناسب تری رو به شما آفر میدن دوستان
قیمتی که درج شده برای یک سال هستش اگه حساب کنیم قیمت خوبیه چون این منابع رو من در هاستینگ های معتبر با این قیمت ندیدم
-
-
November 29th, 2017, 23:23

نوشته اصلی توسط
تازه کار
قیمتی که درج شده برای یک سال هستش اگه حساب کنیم قیمت خوبیه چون این منابع رو من در هاستینگ های معتبر با این قیمت ندیدم
درود مجدد
اگر سالانه هست که بله ماهانه 24500 در میاد که کاملا به صرفه هست.میتونید یک ماه آزمایشی بگیرد و نتیجه تست رو اعلام کنید اینجا که ما هم بدونیم چطور بوده کیفیت سرورها و پشتیبانیشون
-
-
November 30th, 2017, 01:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
تازه کار
عزیز خیلیم خوبه کیفیتش.از هرجا جز اکثریت افراد این انجمن بگیرید برد کردید d:
-
تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2017, 01:26

نوشته اصلی توسط
deltamusic
از هرجا جز اکثریت افراد این انجمن بگیرید برد کردید d:
میکشنت الان
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
November 30th, 2017, 10:05
Screenshot_۲۰۱۷۱۱۳۰-۰۹۵۹۲۳.jpg
سرور رو خریدم سرعت دانلودش بالاتر از ۲۸ نمیره این سرعت معمولیه یا سرعت پایینه برای سرور؟ به نظر من پایینه حداقل ۱۰۰ باید میبود برای دانلود
-