باسلام و درود خدمت شما کاربران گرامی وب هاستینگ تالک ، میخواهم امروز داستان پی سی وب و رایچت رو برای شما تعریف کنم

داستان از این جا شروع میشه که : یکی از نیاز های هر کسب و کاری نیاز به ابزار های برای اربتاط با مشتریان خودش داره و بلعکس ، مجموعه ما هم به عنوان یک کسب و کار یکی از نیاز هاش گفتگوی آنلاین بوده است ، از 10 سال پیش تا به امروز یکی از بزرگترین مسائل ما در پی سی وب همین راه های ارتباطی مثل گفتگوی آنلاین بوده است . این مشکلات به حدی بوده است که ما حتی ماهیانه 100 ها دلار براش هزینه میکردیم .

اما گفتن برخی از تجربیات مون بد نیست :

1) سیستم هایی با قیمت های چند ده و چند صد دلاری اما کیفیت بسیار پایین و نامناسب برای کسب و کارهای ایرانی

اگر شما هم نیاز به سیستم های گفتگوی آنلاین داشته اید حتما اسم نرم افزار هایی مثل : livechatinc ، tawk ، zopim ، livezilla ، Crisp ، Userlike Live Chat و... رو شنیدید نرم افزار هایی که بعضا برای یک تیم متوسط ماهی چند ده تا چند صد دلار هزینه دارد .

به طور متوسط شما اگر یک تیم 3 تا 7 نفره داشته باشید برای یک وضعیت خوب حداقل باید ماهیانه 50 الی 100 هزار تومان هزینه کنید . سرویسی که در نهایت به دست می اورید سرویسی هست که :

- دائم قطعی و وصلی دارد . به دلیل اختلال با اینترنت ایران

- هزینه های بالایی در ایران دارد : قرار نیست شما یک درصد بزرگی از درامد تون رو خرح این سیستم ها بکنید . ولی متاسفانه این گونه شده است .

برای سایتی که ماهیانه 1 میلیون درامد دارد و مجبور هست ماهی 100.000 تومان فقط برای این بخش هزینه کند یعنی 10 درصد درامدش رو فقط مجبوره برای این بخش کار کنه ، بسیاری از کسب و کارهای نوپا نیاز به گفتگوی آنلاین دارند و استفاده از این سیستم ها برای ان ها تبدیل شده است به یک دردسر

- فارسی نیستند ، یا منظورشون رو به فارسی بد می رسونن :

یکی از مسائل اصلی که این سیستم ها دارند مسئله فارسی بودن هست ، مطمئنا شما دوست ندارید که کاربر به جای مشاهده : من چگونه میتوانم به شما کمک کنم ، متن : تو به من چگونه میتوانی کمک کنی رو مشاهده کند ؟

در بعضی از سیتسم ها این امکان وجود دارد که شما متن ها رو تغییر دهید و یک دردسر شما این هست که مجبورید همیشه متن ها رو خودتون دستی متناسب با ایران فیکس کنید .

در خیلی از سیستم ها هم وجود ندارد و شما مجبور هستید متن : تو چگونه میتوانی به من کمک کنی رو تحمل کنید !

- و.... که اون ها رو به سیستم هایی تبدیل کرده است که در ایران غیر قابل استفاده یا مشکل ساز در ایران تبدیل کرده است .

2) دردسر نوشتن یک سیستم اختصاصی با هزینه های چند میلیون تومانی :

مشکلات سیستم های آماده خارجی ، در استفاده طولانی مدت شما رو به سمتی می کشاند که شما را مجبور میکند بعد از مدتی به سمت نوشتن یک سیستم اختصاصی بروید .

خوب حساب کنید اگر قرار باشه ماهی 100.000 تومان هزینه کنید در سال این هزینه به 1.200.000 تومان میرسد ، که در بعضی از موارد این هزینه بیشتر هم میشه ، یعنی در سال دوم شما به جای 1.200.000 تومان گاهی خیلی ساده هزینه اتون حتی به دو برابر هم میرسه . که دلیلش این بوده که تیم شما گسترش پیدا کرده و یا مجبور به خرید امکانات بیشتری شدید.

فقط هم بحث هزینه نیست مشکلات دیگری مثل فارسی بودن ، عدم پاسخ گویی به نیاز های شما ، قطعی ها باعث میشه که شما مجبور بشید برید سمت نوشتن یک سیستم اختصاصی که اون طرف هم باز هزینه ها و مشکلات خاص خودش رو داره .

3) بعد از کلی گشتن این ور اون یک راه حل پیدا کردیم :

همه موارد که گفتیم جزو مشکلات و دردسر های خود ما در پی سی وب بود : هزینه بالا ، کیفیت پایین ، نارضایتی مشتریان و... بعد از 10 سال داستان داشتن سر این موضوع به یک راه حل به نام رایچت رسیدیم که این مشکلات رو برای ما رفع کرد . و حال امروز داریم اون رو به شما معرفی میکنیم .

آدرس وب سایت این سیستم : raychat.io

4) از تجربیات خودتون از این سیستم به ما بگید ، نظرتون در مورد رایچت چیه ؟

همه این ها رو گفتیم که به این جا برسیم ، نظر شما در مورد رایچت و داستان ما چی بود ؟ خوشحال میشم با ما راحت باشید و ازادانه نظر خودتون رو بگید .

5) اگر ایده ای برای نوشتن پلاگین خاصی برای سیستم خاصی دارید ، خوشحال میشویم به ما بگید .

با ارزوی بهترین ها برای شما

ضمیمانه پیشاپیش از توجه شما متشکریم .