نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: آیا واقعا هیچ ارائه دهنده هاست خوب و درست و حسابی وجود ندارد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ShirazSoft.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    190
    تشکر شده در
    126 پست

پیش فرض آیا واقعا هیچ ارائه دهنده هاست خوب و درست و حسابی وجود ندارد؟

سلام
    وقت بخیر

از مدیران انجمن خواهشمندم که این تاپیک را قفل نکنند چرا که واقعا این موضوع نیاز به بررسی دارد و فکر می کنم این انجمن نیز باید در همین راستا وجود داشته باشد.

دنیای دیجیتال دنیای است که همه هما نیاز داریم همواره سرویس های آنلاین داشته باشیم من حدود 10 سال است که به صورت حرفه ای برنامه نویسی می کنم (از 18 سالگی البته قبل از نیز به صورت تفریحی برنامه نویسی می کردم ). در طول این مدت برای برنامه های خود و فعالیت های خود بارها هاست سرور و... تهیه کرده ام و هر بار با یکی از آنها مشکلی عجیب و غریب داشته ام. (قطعی، تغییر سیاست، بلوک کردن الکی (سرویس های خارجی بیشتر) و... ) تا اینکه مدتی از یکی از دوستان سرویس می گرفتم که حدود 4 ماه خوب بود ولی این اواخر قطعی های مکرر داشتند تا این دو روز سایت ما را تعطیل کردند و من امروز صبح تصمیم گرفتم که هاست خود را تغییر بدهم و یک هاست اشتراکی ساده برای یکی از سایت هام بگیرم تا بعد فکری کنم اما جالب است که ما در دنیای دیجیتال زندگی می کنیم و هیچ یک از شرکت ها یک سرویس درست و حسابی نداشته اند و تحویل آنی هر کدام مشکلی داشت.

من می خواستم یک سرویس اشتراکی cPanel یا DA خریداری کنم نه یکVPS لذا فکر نمی کنم نصب یک API از طریق WHMCS به پنل DA یا cPanel کار سختی باشد.

اما مشکلاتی که داشتم و چندین پرداخت داشتم:

1-بسیاری از شرکت ها نوشته اند تحویل فوری و آنی (از آنی تا سه دقیقه بعد) که اصلا تحویل ندارند فقط پول می گیرند. (شاید باورتون نشه بعضی تا 6 سیستم پرداخت آنلاین دارند ولی تحویل دهی ندارند)
    2-هاست تحویل داده شده است ولی من DNS برای تنظیم آن در پنل دامنه دریافت نکردم.
    3-نوشته شده php selector بعد وارد پنل شدم دیدم که ندارد. (یا نوشته php 7 بعد نداشته)
    4- یکی نوشته cPanel بعد که خرید کردم DA تحویل شده و اطلاعات هم تحویل نداده فقط از طریق سایتشون میشد وارد پنل شد.
    5-توی سایت هاشون هیچ اطلاعات درست و حسابی وجود نداشت و هر لینکی را که می زدم یا خطای 404 بود یا معلوم بود قالب آماده بوده زحمت نکشیده اطلاعات را بروز کند.
    6-همه سایت ها WHMCS هستند ولی از امکانات اون فقط قسمت پرداخت آنلاین را دیدند مابقی امکانات اصلا استفاده نشده است.

من هیچ اسمی نیاوردم چرا که ممکنه بعضی از دوستان عزیز فکر کننند هدفم تخریب کسی هست ولی هدفتم انتقاد و پس از آن بهبود فضای مجازی هست با این شرایط من که فردی متخصص بوده ام کارم گیر کرده است حال چه برسد به سایر افراد که تخصصی ندارند و هم اکنون به فضای مجازی بی اعتماد هستند و این فقط برای ما مجازی کار ها بد است چرا که پس از یک تجربه تلخ دیگر به ما اعتماد نخواهند کرد.
    گروه نرم افزار شیراز
    www.ShirazSoft.com
    Telegram:ITGhasemzadeh
    0917886099

2. تعداد تشکر ها ازShirazSoft.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)