حل شد
حل شد
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : August 21st, 2012 در ساعت 19:59
خوب اولا سایت دانلود میتونی از جای دیگه بگیری ولی نمیشه dl.domain asli site .com بشه باید یک دامنه دیگه بگیری
وی پی اس یک سرور مجازی هست که همه چیزش دست خودته یعنی اگر بخری میتونی هاست هم بفروشی البته سرور مجازی لینوکس
وی پی اس واسه دانلود باید رم و سی پی یو بالایی داشته باشه و خرج بالا ولی معمولا هاردش زیاده پیشنهاد میکنم هاست دانلود بگیرید فعلا
این هکرم که گفتی به اصطلاح جوجه هکر هستن چند روز پیش روی سرور من از طریق یکی از کاربرا یک شل r57 آپلود کرده بودند که ما پاک کردیم به مدیر سرور بگو دنبال شل بگرده تو هاست
ایندکس سایتتو جایگزین کن درست میشه
موفق باشی
از میهن وب هاست - ارائه دهنده سرويس های ثبت دامنه و ميزباني حرفه ای وب خرید کردید؟!
وقتی طرف آپلودره بعد میشه مدیر سرور اوضاع از این بهتر نمیشه!
حل شد
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : August 21st, 2012 در ساعت 20:01
حل شد
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : August 21st, 2012 در ساعت 20:01
یعنی چطوری با یه دامین باشه؟؟؟؟
الان این چیزی که من گفتم
آدرس سایتتون می شه www.downloadpersian.net
آدرس هاست دانلود هم می شه dl.downloadpersian.net
البته به جایه اون dl هرچی دلتون خواست می تونید بذارین
اگه بخوایین هم آدرس سایت و هم هاست دانلودتون به این صورت باشه www.downloadpersian.net باید وی پی اس بگیرین
که فکر نکنم زیاد جالب بشه
دقیقا نمی دونم (اگه می خوایی مثل مورد دوم بشه صبر کن تا دوستان حرفه ای تر بیان جواب بدن )
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ اِ
واقعا؟؟
خوب شد گفتی
ممنون که اطلاع دادی
سلام
جتاب pardishosting که افتخار آشنایی با شما را ندارم
خوب نیست بدون اطلاعات و تنها مبتنی بر یک مشت شایعه که هاستینگ های همچون شما می سازند ، هاستینگ های دیگر را تخریب کنیم.
ما دان تایم های زیاد ، اور لود و هک شدیم ؟
ما هیچ ادعای نداریم و بارها گفته ایم شاگرد تمامی اساتید هستیم دوستان همیشه به ما لطف داشتند اما اجازه نمی دهیم کسی به ما بی حرمتی کند
از مدیران استدعا دارم با تخریب دوستان برخورد کنند.
امبدوارم از گفته های من ناراحت نشوید ما با شما دوست هستیم نه دشمن
مخلصیم
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
کیفیتش چه طوره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)