سلام/
ببخشید میخواستم بدونم معنی فول منیج کردن چیه و در فول منیج کردن چه نرم افزارها و چه تنظیماتی روی سرور انجام میگیره
سلام/
ببخشید میخواستم بدونم معنی فول منیج کردن چیه و در فول منیج کردن چه نرم افزارها و چه تنظیماتی روی سرور انجام میگیره
با تشکر از ورود شما به wht
فول منیج که همون طور از اسمش پیداست به منیجی گفته میشه که کامل باشه و تمام منیج ها رو در بر بگیره از جمله امنیتی سرعت و تنظیمات سرور آپاچ پی اچ پی و ........
فول منیج یک سری نرم افزار های خاص نیست مثلا شما ممکنه چندین نفر با چندین نرم افزار سرور رو فول منیج کنند بنابر این نمیتونید بگید فول منیج یه سری برنامه های تکراری هست
لیست کاملشون رو تا شب در اختیارتون میزارم با اینکه فول منیج ها هم با هم تفاوت داره
با تشکر
شما می توانید از سیستم سایت IRNameserver.com که یک سایت کاملا ایرانی هست برای منیج کردن سرور خودتون استفاده کنید.
اگر سی پنل نصب بشه خودش یه جور منیج خوبه یا نه؟ یعنی میشه یه منیج خوب حسابش کرد؟
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد،هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید
نصب cPanel به هیچ عنوان از انواع منیج نیست. منیجر به کسی می گن که یک سری تغییرات مفید در رابطه با سیستم هایی که نصب شده انجام بده و هم چنین طبق کاربری شما از اون سیستم یک سری امکانات اضافی برای شما در نظر بگیرد و نصب کند.
نصب کنترل پنل به شما کمک می کند که یک سری از سرویس های مورد نظر برای کارهای خواص داشته باشید.
cPanel به شما این امکان می دهد که از سرویس های مورد نیاز هاستینگ استفاده کنید. یا مثل کنترل پنل برای ISP به درد کار سرویس دهی ISP می خوره.
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
فعلا تعطیل هستش. دارم یه پرتال روش نصب می کنم.
بعد بالا آومدن سایت این نیست وقتی داره بهت Response میده یعنی بالاست فقط روی سایتی نیست.
سلام
موضوع مدیریت سرور معمولا توسط شرکت هایی که این خدمات را ارئه می دهند تعریف می شود و موضوعی نیست که برای آن استاندارد خاصی وجود داشته باشد. به عنوان مثال دیتا سنتر Fortressitx و یا همان Dedicatednow به این صورت تعریف کرده : https://forums.dedicatednow.com/showthread.php?t=9394
و یا دیتا سنتر Caro به این صورت تعریف کرده :
https://www.caro.net/managed.php
معمولا در هر کدام از این سرویس ها لیست نرم افزارها و خدماتی که ارائه می دهند ذکر شده و در بعضی موارد میزان ساعتی که ادمین در اختیار شما قرار می دهند نیز آمده است.
با تشکر
ببخشید این سئوال رو می کنم.
آقا کامران یوزر پسورد روت سرور خودتون بهتر از هر کسی می دانید خیلی خیلی خیلی مهمه.
چطور میشه تو اینترنت به کسی داد اینو؟ آیا ایجاد خطر نمیشه؟
(البته جسارتا منظورم شما نیستید بلکه از روی کنجکاوی برام مطرح بود)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)