دوستان سلام خسته نباشین
من سایتی دارم که فعلا بازدید روزانه از صفحاتش 1500 تا است و فعلا به فضایی در حدود 100 گیگ نیاز هست. 2-فایل هایی که میخوام برای دانلود بزارم، احتیاج به هاست وارز دارن.
3- روزانه چیزی حدود 700 تا 1000 مگابایت بهش فایل اضافه می کنم.
4- فکر می کنم تا چدماه آینده احتیاج به فضایی حول و حوش 200 گیگ داشته باشم.
5- متاسفانه نمیتونم تخمین بزنم که چه پهنای باندی لازم میشه واسه همین ممنون میشم راهنماییم کنین البته خودم ترجیح میدم که پهنا نامحدود باشه.
آدرس سایت
6- با گشت و گذاری که توی نت داشتم متوجه شدم که هزینه نسبتا زیادی باید بپردازم و به همین دلیل قصد دارم برای تامین هزینه، مبلغ ناچیزی رو از کاربران سایتم بگیرم تا هزینه نهایی سبک تر بشه. حالا با توجه به اینکه میخوام امکان دانلود مستقیم رو به کاربران ویژه بدم، دو مورد پیش میان که باید حتما بهشون توجه کرد. یکی اینکه چون قراره کاربر بابت دانلود مستقیم، هزینه ای رو بپردازه پس طبیعتا باید سرعت بالا و خوبی رو در اختیارش بذاریم. دوم اینکه از طرفی چون فقط اعضای ویژه سایت قراره از امکان دانلود بهرهمند بشن، میشه نتیجه گرفت که فشاری که روی سرور میاد پایین خواهد بود چرا که تعداد افرادی که از سرور دانلود میکنن محدود هستن و مثل سایت میهن دانلود نیست که از کل ایران بهش حمله کنن
حالا با این اوصاف و مشاهده سایت که آدرسش رو چند خط پیش نوشتم، شما استفاده از چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟ هاست دانلود؟ سرور اختصاصی؟ وی پی اس؟ و یا هر چیز دیگه ای که فکر می کنین مناسب تره.
یه مسئله دیگه هم برام مبهمه اونم اینکه خیلی ها میگن خودت از شرکت ها خارجی سرویس بگیری بهتره و بعضی ها هم میگن از شرکت های واسطه ایرانی بگیرم. در این مورد هم ممنون میشم اگه کاملا صادقانه راهنماییم کنین!
با تشکر