سلام
یه سایتی هست با هاستش دست من هست، اما همین هاست قبلا دست کسی دیگه بوده و تمدید هاست رو هم اون انجام میده. صاحب سایت هم کسی دیگه هست (3 شخص مختلف هستیم).
از اونی که قبلا هاست دستش بوده پرسیدم منابع سایت چیا هستن، بهم گفته: رم 4 گیگ و 2 هسته سی پی یو.
1 علی القاعده این مشخصات خوبی هست و برای سایت ویبولتین که همیشه بین 50 تا 100 نفر آنلاین داره فکر می کنم نباید کم بیاره. درسته این؟
ایشون گفته که هاست روی سرور مجازی فلان کشور هست، اما من هویز گرفتم و حتی آی پی اون آدرسی هم که باهاش سی پنل گرفتم رو بررسی کردم و دیدم مال یه کشور دیگه هست کلا. جالب ترش این جاست که صاحب سایت تا دو روز پیش نمی دونست این قضیه رو و فکر می کردم سایتش روی ایران هست!
2- خطای "Resource Limit Is Reached" خب حالا یه زمانی اتفاق می افته، اما توی این سرور با این مشخصات و اون تعداد افراد آنلاین، به نظرتون در چه شرایطی می تونه اتفاق بیافته؟ سایت ویبولتین دست خودم هست و بهینه بودن سایت و فایل ها اوکی هست. حالا این که خود هاست چه مقدار بهینه باشه رو والله اعلم!
3- وقتی این خطا نمایش داده بشه، خب سایت بالا نمیاد و درست. اما کنترل پنل هم در این شرایط بالا باید بیاد یا خیر؟ یعنی وقتی این خطا توی آدرس انجمن ببینیم، من قاعدتا باید به سی پنل دسترسی داشته باشم یا نه؟ این رو راستش نمیگم الان که تحت این شرایط من دسترسی دارم یا نه، چون می خوام از شما بپرسم و مطمئن بشم یه سری چیزها رو.
تشکر از پاسخ هاتون