اگه یه وقت خواستید سرور اختصاصی خوب بگیرید از کدام دیتا سنتر میگیرید:auto:
اگه یه وقت خواستید سرور اختصاصی خوب بگیرید از کدام دیتا سنتر میگیرید:auto:
????
Dedicated Server, Dedicated Web Server Hosting, Colocation, Linux Servers, Unix Servers, BSD Servers, Windows Servers, Domain Registration and Connectivity. MULTACOM We Make The Net Work.
دیتاسنتر معروف و بسیار عالی.
دارای پشتیبانی قدرتمند 24/7/365 واقعی!
محل در آمریکا
دارای چند پشتیبان ایرانی
روابط با ایران عالی
میهن بلاگ - هاست ایران و ... . سرویس دهنده های معروف از این دیتاسنتر استفاده می کنند.
کلا اگر مایل هستید یک جای امن و قدرمتند باشید بهترین جا است.
Dedicated Server, Dedicated Web Server Hosting, Colocation, Linux Servers, Unix Servers, BSD Servers, Windows Servers, Domain Registration and Connectivity. MULTACOM We Make The Net Work.
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
یکی از بهترین دیتاسنتر ها به نظر من لایردتچ است ( www.layeredtech.com ) که هم ساپورتش فوری و عالی است هم مشکلات فنی خاصی برای سرویس ها ندارد تنها مشکلش در مورد ایرانی بودن است که اون را هم میشه مخفی کرد و ازش سرور گرفت من چند سال است ازش سرور دارم و خیلی راضی هستم ازشون
قیمتهاش هم بد نیست البته قبلا ارزونتر هم میداد
با سپاس
مسعود سعیدی - اصفهان هاست
www.esfahanhost.com
با آقا m4$t3r موافقم
به نظر من كسي فعلا از گيگاهاستينگ آلمان نگيره چون واقعا كيفيتشون افت پيدا كرده.( بدونه اطلاع قبلي down ميكنندو...)
only
http://www.vrtservers.net/
کیفیت خوب دیتا
پشتیبانی خوب
قیمت بسیار مناسب
آی وب من فرار کردم خیلی مزخرفه
نمیدونم شاید جدیدا خوب شده ......من نمیدونم شما چه تجربه ای از این دیتا سنتر داشتی اما بنده چند بار تماس گرفتم سریع جواب دادن
ولی قبلا اصلا قابل وصف نبود ساپورتش
حالا خود دانید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)