سلام دارم یه سایت دانلود فیلم میزنم هرکی دوست داره بنرش رو برام بفرسته یا اینجا بزاره که تو سایتم بزارم![]()
سلام دارم یه سایت دانلود فیلم میزنم هرکی دوست داره بنرش رو برام بفرسته یا اینجا بزاره که تو سایتم بزارم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
فری؟
یا
لینک : Tinyup.com, Free Image Hosting, Photo Sharing
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
دمت گرم برادر::اجرت با ارشاد!!
اینم آدرس:
فروشگاه نرم افزاری دلتافوکس
مصطفی چمران
ممنون امیر جان.
هر کدوم رو خواستی بذار:
--------------------------------------------
شماره یک:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره دو:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره سه:
لینکشون کن به:
فروشگاه بهشت گرافیست ها = http://www.GFXParadise.ir
سرور مجازی و اختصاصی + طراحی حرفه ای وب سایت + نمایندگی هاست لینوکس ایران
شرکت انفورماتیک پاسارگاد | ارائه خدمات حرفه ای هاستینگ
www.VIPSERVERZ.com + www.Pasargad-ICTGroup.ir
برادر کوچیکش رو نداری خیلی بزرگه سرعت لود رو میاره پایین ها
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
رایگان هست من پول نمیگرم
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
لینک دانلود درست بده!
مصطفی چمران
این رو هم بذاری خیلی خوب می شه
تیزبوک
البته الان سایت ساس هست تا فردا ان شالله اوکی می شه![]()
داداش غیر این فیلم چیز جدید divx آمد یک پک بدی خودم مشتریت میشم! مثلا مجموعه جدیدترین فیلمها تو 5 دی وی دی dvix باشه عالیه!
سلام ,اگه صلواتی هست من هم اقدام کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)