-
June 18th, 2009, 18:42
عضو انجمن
مشکلات ip پس از نصب kloxo
سلام
چند تا مشکل هست که البته خود آقا وحید چون با این سرور کار کرده شاید بهتر بتونه کمک کنه ولی بقیه دوستان هم اگر میتونن کمک کنن.
روی سرور سیستم centos با lxadmin نصب هست.
بعد از نصب lxadmin کارت شبکه دوم را که با نام eth1 شناخته شده بود از سرور جدا کردیم. (آی پیش 192.168.100.20 بود).
الان تو kloxo در قسمت ipaddress فقط دیوایس eth1 رو میشناسه و آی پی اون رو و با reload کردن هم ip و دیوایس eth0 که به اینترنت متصل هستش رو نمیشناسه.
برای همین تو ست کردن DNS به مشکل میخوریم.
سوال بعدی اینکه چرا زمانی که iptables فعال باشه سایت ها بالا نمیاند؟ ولی تا اون رو غیر فعال میکنم درست میشه؟
-
-
June 18th, 2009 18:42
# ADS
-
June 19th, 2009, 10:34
عضو انجمن
پاسخ : مشکلات ip پس از نصب kloxo
آقا من موندم بدون جواب ها . . . . . . .
-
-
June 19th, 2009, 10:37
مدیر کل
سوال بعدی اینکه چرا زمانی که iptables فعال باشه سایت ها بالا نمیاند؟ ولی تا اون رو غیر فعال میکنم درست میشه؟
خوب iptables پرت ها رو میبنده باید توش ست کنی که باز باشه
باید توش ایپی رو ادد کنی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2009, 10:38
عضو انجمن
وجید جان این رو میتونی کمک کنی؟
بعد از نصب lxadmin کارت شبکه دوم را که با نام eth1 شناخته شده بود از سرور جدا کردیم. (آی پیش 192.168.100.20 بود).
الان تو kloxo در قسمت ipaddress فقط دیوایس eth1 رو میشناسه و آی پی اون رو و با reload کردن هم ip و دیوایس eth0 که به اینترنت متصل هستش رو نمیشناسه.
برای همین تو ست کردن DNS به مشکل میخوریم.
این آموزش ست کردن iptables هم مرجعی هست براش؟
-
-
June 19th, 2009, 10:48
مدیر کل
من میتونم به ssh وصل بشم؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 19th, 2009, 14:45
عضو انجمن
اینم از جمعه ما در محل کار . . . . . .
ممنون که کمک کردین
-