-
عضو جدید
-
-
May 13th, 2017 07:33
# ADS
-
پاسخ : یک درگاه واسط جدید ولی قوی! (لطفا در این تایپیک شرکت کنید!!!)
پیشنهاد میکنم سمت این زمینه نرید . به حال خود بنده ضرری نداره فقط وقتتون هدر میره . چرا که دیگه افراد اطمینان نمیکنند و اگر هم بکنند تا بقی دو عدد سایت محبوبی موجود هست که یکیشون زیر مجموعه بانک سامان هست چرا بیان به تازه کار رجوع کنند و تازه ایا بگیرد یا نگیرد .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از kiava به دلیل پست مفید
-
به نظر من تنها چیزی که میتونه وبمسترها رو به سمت یک درگاه جدید بکشونه، پرداخت به موقع و سریع و کمترین محدودیت در سقف پرداخت هست.
-
تعداد تشکر ها از pouryamb به دلیل پست مفید
-
برای رغابت بايد کارمزد نگيريد
-
تعداد تشکر ها از natallli به دلیل پست مفید
-
با سلام
دوست عزیز تجربه چند ساله بنده در این زمینه و همکاری با بسیاری از درگاهای پرداخت واسط این مسائل دارای اهمیت بالایی هستند
1 سرورت قدرتمند و دارای پایداری بالا
2 سرعت بالای اتصال از سایت پزیرنده به درگاه بانک
3 پلاگین های اتصال کامل مانند درگاه پی لاین که بی شک قدرتمند ترین درگاهی بود که باهاشون کارکردم
4 تیم پشتیبانی قوی
5 تسویه حسابهای دقیق و منظم که هرچه زمان این تسویه حساب کمتر و تعداد تسویه ها از جانب شما در طی روز بیشتر باشدپزیرنده گان بیشتری جذب خواهند شد
6 داشتن مجوز و مدارک تکمیل جهت اطمینان خاطر بیشتر ( به دلیل کلاهبرداری های بیش از حد برخی درگاهای واسط )
7 استفاده از اسکریپتهای اختصاصی ( برای مثال بنده خودم هر درگاهای که اسکریپتش XPaY باشه باهاش کار نمیکنم و حتی برای تست هم اقدام نمیکنم چون واقعا همه گیر شده و بخاطر قیمت پایین همه به سمتش میرن که خودش احتمال خیلی از مثائل رو افزایش میده و در ضمن از نظر بانک پلاگین خیلی ضعیف هست )
8 اتصال به حداقل چهار بانک نامدار کشور در عرصه پرداخت الکترونیک
امیدوارم که توانسته باشم کمک کوچکی کرده باشم
-
تعداد تشکر ها از usharjing به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
درود و احترام خدمت تک تک بازدیدکنندگان این تایپیک و دوستانی که منت گذاشتید و در این بحث شرکت کردید.

نوشته اصلی توسط
kiava
پیشنهاد میکنم سمت این زمینه نرید . به حال خود بنده ضرری نداره فقط وقتتون هدر میره . چرا که دیگه افراد اطمینان نمیکنند و اگر هم بکنند تا بقی دو عدد سایت محبوبی موجود هست که یکیشون زیر مجموعه بانک سامان هست چرا بیان به تازه کار رجوع کنند و تازه ایا بگیرد یا نگیرد .
موفق باشید
همانطور که عرض کردم این سیستم قرارهست زیر مجموعه یکی از شرکت های تجارت الکترونیک باشد که بیش از 10 سال در اینترنت فعالیت داشته است و وبمسترها میشناسنش..
با این توضیحات نظرتان چیست؟

نوشته اصلی توسط
pouryamb
به نظر من تنها چیزی که میتونه وبمسترها رو به سمت یک درگاه جدید بکشونه، پرداخت به موقع و سریع و کمترین محدودیت در سقف پرداخت هست.
1. از نظر شما چه تعداد واریزی در روز میتونه برای شما مناسب باشد به نوعی که ما هم بتونیم از پسش بر بیایم واقعا بشه انجام داد و شعار نباشد!؟
2. منظور از کمترین محدودیت در سقف پرداخت چیست؟

نوشته اصلی توسط
natallli
برای رغابت بايد کارمزد نگيريد
پس هزینه های شرکت و درآمد خودمان از کجا باشد؟

نوشته اصلی توسط
usharjing
با سلام
دوست عزیز تجربه چند ساله بنده در این زمینه و همکاری با بسیاری از درگاهای پرداخت واسط این مسائل دارای اهمیت بالایی هستند
1 سرورت قدرتمند و دارای پایداری بالا
2 سرعت بالای اتصال از سایت پزیرنده به درگاه بانک
3 پلاگین های اتصال کامل مانند درگاه پی لاین که بی شک قدرتمند ترین درگاهی بود که باهاشون کارکردم
4 تیم پشتیبانی قوی
5 تسویه حسابهای دقیق و منظم که هرچه زمان این تسویه حساب کمتر و تعداد تسویه ها از جانب شما در طی روز بیشتر باشدپزیرنده گان بیشتری جذب خواهند شد
6 داشتن مجوز و مدارک تکمیل جهت اطمینان خاطر بیشتر ( به دلیل کلاهبرداری های بیش از حد برخی درگاهای واسط )
7 استفاده از اسکریپتهای اختصاصی ( برای مثال بنده خودم هر درگاهای که اسکریپتش XPaY باشه باهاش کار نمیکنم و حتی برای تست هم اقدام نمیکنم چون واقعا همه گیر شده و بخاطر قیمت پایین همه به سمتش میرن که خودش احتمال خیلی از مثائل رو افزایش میده و در ضمن از نظر بانک پلاگین خیلی ضعیف هست )
8 اتصال به حداقل چهار بانک نامدار کشور در عرصه پرداخت الکترونیک
امیدوارم که توانسته باشم کمک کوچکی کرده باشم
اول بسیار تشکر میکنم از وقتی که میزارید ..
1 و 2 : قطعا از بهترین شرکت های هاستینگ برای این موضوع سرور قوی خریداری خواهد شد.
3. حتما از 99% سی ام اس ها و اسکریپت ها ماژول خواهیم داشت.
4. بیشترین موردی که برای پشتیبانی تاحالا نیاز داشتید چه موردی بوده است؟ دریافت موجودی، ایراد فنی یا ...؟!
5. از نظر شما چه تعداد واریزی در روز میتونه برای شما مناسب باشد به نوعی که ما هم بتونیم از پسش بر بیایم واقعا بشه انجام داد و شعار نباشد!؟
6. قطعا با مجوز و اطلاعات تکمیل شروع خواهیم کرد. (ولی متاسفانه برخی شیطنت های کاربران باعث میشه حتی سایت های مجوز دار فعلی هم ***** شوند!!)
7. تا به حال بالای 12 میلیون تومان هزینه سیستم شده است و هنوز هم جای کار دارد، دوست داریم یک سیستم بسیار کامل باشد و به همین خاطر از پیشنهادات دوستان عزیز برای امکانات جدید شدیدا استقبال میکنیم.
8. به جز پی اس پی های، سامان، ملت، پارسیان، چه پی اس پی هایی رو مناسب میدانید؟
با تشکر مجدد از دوستانی که شرکت کردند و دوستانی که قرار هست منت گزاشته و در تایپیک شرکت کنند و مارو در این راه برای ارائه خدمات بهتر حمایت کنند.
-
-

نوشته اصلی توسط
karimi2
پس هزینه های شرکت و درآمد خودمان از کجا باشد؟
پس با وجود سايت های قديمی متبر و بدون کارمزد چرا باید از شما استفاده کنیم
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
natallli
پس با وجود سايت های قديمی متبر و بدون کارمزد چرا باید از شما استفاده کنیم
یعنی هیچ کمبودی در سایتهای فعلی نمیبینید که ما رفع کنیم؟
-
تعداد تشکر ها از karimi2 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
karimi2
یعنی هیچ کمبودی در سایتهای فعلی نمیبینید که ما رفع کنیم؟
تا اجرا کنيد بقيشون کپی ميکنن
کسی خلاقيت نداره
فقط کارای هم رو از رو دست هم کپی برداری ميکنن
-
تعداد تشکر ها از natallli به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2017, 11:41
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
در مورد پشتیبانی که به ندرت پیش میاد که کاربری نیاز به پشتیبانی داشته باشه مگر اینکه نیاز به ماژولی داشته باشه که در لیست ماوژولهای سایت موجود نباشه
از نظر تعداد واریزی بهترین نوع واریز که تمام کاربران نیز از اون راضی بودن مربوط به درگاه پی لاین بود که سیکل ثابتی داشت و حدودا هر یک ساعت یکبار درخواستهای واریز رو انجام میداد و هر کاربر روزانه یک بار اجازه تسویه داشت مگر اینکه مبلغ 8 هزار تومان بصورت ماهیانه پرداخت میکرد تا این تعداد به سه بار در روز افزایش پیدا میکرد
در مورد شیطنت کاربران هم راههایی وجود دارد که راه قانونی آن اعطای درگاه اختصاصی به کاربران هست تا خیلی کمتر پای شما گیر باشد
در مورد PSP های سامان و ملت و پارسیان باید بگم ایران کیش هم خوبه داره مثل پارسیان خودش رو جا میندازه ولی بر حسب تجربه بیشتر خریداران تمایل به خرید از درگاهای سامان و ملت رو دارن
اگر دارید یک همچین هزینه سنگینی رو متحمل میشید بهتره حتما یک سیستم Anti DDos قوی هم برای سایت تهیه کنید چون همونجور که میدونید همون درگاهی که با پارتی بازی تونسط بقیه درگاها رو ***** کنه و خودش به اصطلاح یکه تاز میدان باشه بیکار نمیشینه
در مورد ف - ی ل ت - ر نشدن هم خدمتون عرض کنم اگه تمایل داشتید به تلگرام بنده پیام بدید یا یک راهی بهتون پیشنهاد بدم clash2home@
-
تعداد تشکر ها از usharjing به دلیل پست مفید