-
اسیا تک یا پارس انلاین ؟
ضمن عرض سلام دوستان بنده خواستم قبل از اینکه سرویس بخرم adslخواستم از دوستان کمک بگیرم کدوم یک از این شرکتها بهتر هست بنده فقط سرویس نامحدود رو لازم دارم قیمتها یکسان هست ولی طبق بررسی هایی که کردم اسیا تک رو خیلی از سایتها با خطا 404 روبرو میشه از دوستانی که اسیا تک دارن بیزحمت یه راهنمایی کنند بنده رو با تشکر
-
-
May 3rd, 2017 00:33
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : اسیا تک یا پارس انلاین ؟
درود
با پارس آنلاین کار نکردم ولی ۵ ساله آسیاتک دارم و فقط بخاطر دانلود شبانه تحملش کردم !!
سمتش نرید خیلی بهتره
-
-

نوشته اصلی توسط
shakib zero
درود
با پارس آنلاین کار نکردم ولی ۵ ساله آسیاتک دارم و فقط بخاطر دانلود شبانه تحملش کردم !!
سمتش نرید خیلی بهتره
============================================
از چه لحاظ دوست عزیز یعنی خیلی تایم اوت داره؟
-
-
عضو دائم
با سلام..جفتشون اشغاله..تحمل هم نمیخواد...شاتل بگیر شبانه رایگان هم داره سرعتشم کمترینش 2 مگ در ثانیه هست...من الاتوفیق
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
با سلام..جفتشون اشغاله..تحمل هم نمیخواد...شاتل بگیر شبانه رایگان هم داره سرعتشم کمترینش 2 مگ در ثانیه هست...من الاتوفیق

شاتل حداقل تو شیراز میدونم محدودیت دانلود شبانه داره بعد یه مقدار محدود میکنن به ۱۰ کیلوبایت !!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mehdi741
============================================
از چه لحاظ دوست عزیز یعنی خیلی تایم اوت داره؟
شما به هر دلیلی مشکل داشته باشی زنگ بزنی پشتیبانی فقط بلدن بگن خطتون نویز داره !!
کیفیت سرویسشون هم مثل قبل نیست
نامحدود هم نگیرید خیلی بهتره سرعت فوق العاده پایینه
-
-
عزیزان چطور میتونید بگید یک شرکت در کل کشور بد هست وقتی تمام کشور یک نوع شبکه و یک مقدار ثابت کاربر روی هر پورت نیست ؟
بنده از آسیاتک دارم با سرعت 16 مگ چند سالی هم هست دارم . قطعی زیادی نداره سرعت هم ثابت هست بدون مشکل جدیدا گیگ باکس میزنم گیگی 800 در میاد . از پارس آنلاین هم دارم اونم 16 مگ هست خط کمکی قطعی بیشتری داره نسبت به آسیاتک ولی باز خوبه
نسبت به شهر و منطقه کلا فرق داره سرویس . استارتر محترم بهتر هست از دوستان و فامیل و یا همسایه ها این سوال رو بپرسید نه در انجمنی که هر شخصش برای یک نقطه از کشور هست
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
سلام
ما از اسیاتک هم راضی هستیم
سرعت و پایداری مطلوبی دارد
-
-
اسیاتک مزخرف ترین پشتیبانی داره کارشناس ارسال میکنه هیچی سر در نمی اورد من با 195 شکایت کردم اینقدر زنگ زدن از شکایت پشیمان شدم واسه دانلود شیاته اش جمع نکردم ماهی 3 گیگ هم مجانی میتونی بگیری
-
-
عضو انجمن
پارس انلاین تا دو ماه پیش داشتم افتضاح بود که هیچ خط جمع آوری نمی کردن یه کلمه یا ما یه هیچ کس 
باز صد رحمت به آسیاتک لااقل یک سال ساپورت و کیفیت خوب دیدیم
-
-
عضو انجمن
-