سلام
یادمه میگفتن زرین پال با لاراول نوشته شده !
میخواستم بپرسم حقیقت داره؟؟
چون برام جالبه لاراول بتونه همچین اسکریپت قوی ایجاد کنه
سلام
یادمه میگفتن زرین پال با لاراول نوشته شده !
میخواستم بپرسم حقیقت داره؟؟
چون برام جالبه لاراول بتونه همچین اسکریپت قوی ایجاد کنه
البته که اسکریپت های خیلی قوی تری هم با لاراول نوشته شده
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
مطمئن نیستم که زرینپال با لاراول نوشته شده باشه
اما با لاراول میشه سایتهای خیلی قویتر و جامع تر از زرینپال نوشت!
چرا براتون عجیبه که با لاراول نمیشه همچین اسکریپتی زد؟
توجه کنید که لاراول یه فرمورکه و برنامونیس میتونه باهاش برنامه بنویسه .
اگه کسی گفت نمیشه چنین سایتی یا خیلی قوی تر از اون زد بفرسیتش پیش من بهش توضیح میدم !![]()
سایتی معروف دیگه میشناسین که با لاراول باشه؟؟
سلام.
فریمورک کار برنامه نویس را راحت تر و زمان انجام کار را سریع تر میکنه ، قرار نیست محدودیتی ایجاد کنه که نتوان اسکریپت با موضوع خاصی ایجاد کرد.
سایت های فروشگاهی خارجی جزء نمونه هایی بوده که با لاراول ساخته شده و دیدم.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
لاراول از بیس فریمورک سیمفونی استفاده میکنه و سمفونی هم جز تاپ فریم ورک ها هست نه از نظر راحتی کار از نظر قدرت
هسته اکثر درگاه های واسط از جمله زرین پال یک مدل متاسفانه نال شده خارجی هست که البته بعد ها خیلی روش کار کردن توسعه دهندگان داخلی و تغییرات زیادی کرده اما در اصل من تا به حال چیز جدیدی ندیدم عمدتا روی همان کار کردن با کمی جستجو پیداش می کنید. دلیل رشد قارچ گونه درگاه های پرداخت هم دقیقا همین مسئله هست.
محدود درگاه هایی مثل جهان پی هستند که اونها البته خیلی قطعی نمیشه گفت مستقل باشند و احتمالا صرفا یک ویرایش روی همان هسته هستند.
هر چند که نوشتن درگاه واسط از ساده ترین گونه های اسکریپت به شمار می رود و پیجیدگی خاصی درش نیست چه با فریمورک چه بدون آن.
اصلاح می کنم چیزی به نام قدرت وجود نداره. فریمورک ها فقط یک امتیاز واقعی دارند آن هم تسهیل کد نویسی برای برنامه نویس است. این که در قیاس فریمورک ها با هم میگن این سخت تر و اون قویتر هست اصطلاحات نادرستی هست.ه از نظر راحتی کار از نظر قدرت
سریعترین شکل اجرای کد قطعا php خام است. لاراول نزدیک به 10 برابر کند تر و همین پدربزرگش (سمفونی) هم حدود 3 تا 4 برابر کندتر از حالت خام php است. چون فرایند تولید و تحویل خروجی طولانی و پیجیده و معمولا غیر ضروری هم هست.
بلد بودن فریمورک لازم بلکه مفید هم هست اما استفاده از اون مگر در صورت کمبود وقت یا دانش توصیه من نیست.
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
زرین پال با فریمورک کیک پی اچ پی نوشته شده بود .
جهان پی اختصاصی نوشته شده بود توسط رضاشلیخه فریم ورکyii
فریمورک ها مقداری از کد های نیتیو پی اچ پی کند تر هستند ولی مزیت فریمورک ها توسعه و نگهداری و تغییر آسانه تا پیور پی اچ پی
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)