دوستان انجمن یکی از دوستانم جدیدا ترنسفر شده
The page isn't redirecting properly
این خطا رو میده..از vbseo هم استفاده نکرده...روی سرور قبلی درست بود اما اینجا این خطا رو میده کسی میدونه چرا؟
دوستان انجمن یکی از دوستانم جدیدا ترنسفر شده
The page isn't redirecting properly
این خطا رو میده..از vbseo هم استفاده نکرده...روی سرور قبلی درست بود اما اینجا این خطا رو میده کسی میدونه چرا؟
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
بچه ها کمک کنین دیگه![]()
Warning: require_once(vimax.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/webhostingtalk/public_html/forum.php on line 2475
.htaccess توی روت هست یا خیر؟
روی پرتال وردپرس هست اچ تی اکسس داره
اما فوروم که روی ساب دومینه نه نیست
بعد من یه بار اچ تی اکسس رو حذف کردم بازم جواب نداد
از vPsPersia.COM عزیز متشکرم که مشکل دوستمو سریع حل کرد.
برخلاف دوستانی که اینجا ادعای سایت تخصصی پشتیبانی سیستم ویبولتین رو دارند.باز لا اقل این آقای vbiran یه تاپیک زد یکی دیگه هم که خیلی ادعاست اینجا فقط نیگاه کرد اصلا بلد نبوده
هی.... عجب روزگاری...
دوست عزیز چرا جوک میگید شما حتی لینک سایت رو هم قرار ندادید بعد تقاضای کمک دارید !!!
این مشکلی هم که فرمودید مربوط به ویبلتین نیست که شما میخواید پشتیبان های ویبلتین براتون حلش کنن
اول سلامبرخلاف دوستانی که اینجا ادعای سایت تخصصی پشتیبانی سیستم ویبولتین رو دارند.باز لا اقل این آقای vbiran یه تاپیک زد یکی دیگه هم که خیلی ادعاست اینجا فقط نیگاه کرد اصلا بلد نبوده
به قول محمد که میگه روباز بازی کن
شاید اون کسی که شما می فرماید به هر دلیلی دوست نداشته تو این تاپیک پست بده و راهنمای کنه - این دلیل بر ندانستن چیزی نمیشه
این هم مد نظرتون باشه که کمک به دیگران اجباری نیست - من اگر امروز دوست داشتم به شما یا هرکسی کمک و راهنمایی میکنم دوست نداشتم نمی کنم
پیغام خطای شما چی داره میگه :
شما ببینید چرا تغییر مسیر نمی کندکد:The page isn't redirecting properly
یا برنامه هایی برای ریدایرکت نصب بوده روش یا از پلاگینهاتون زمان انتقال کامل بک آپ گرفته نشده و فایلی جا مونده یا ...
باید بدونیم که چه پلاگین و هک هایی روی سایت ما نصب بوده قبلش که الان به این مشکل برخورد کردید تا رفع کنیم
وقتی شما میاید و یک پیغام خطا را تنها قرار میدید , چطوری دقیق کمک کنیم ؟؟
برای این موارد لینک سایت یا صفحه ای که این خطا ایجاد میشه را قرار دادن بهتر هست
پس بهتره به جای این حرفها و طلبکاری از دوستان و نیش و کنایه بیشتر توضیح می دادید و مورارد بالا را تست می کردید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
lvlehrad . اخوی اتفاقا این خطا رو شما یه سرچ بزن توی ویبولتین دات کام من اکانت ندارم که بخوام اونجا سئوال بپرسم.
Warez-Host.IR راهنمایی زور نیست شما چرا خودتو اذیت می کنی؟!
دیدی مشکل حل شده تاپیک زدی؟ از شما کسی کمک نخواست
طلبکار بودن یا نبودنم هم به خودم مربوطه
چون شما مستقیم دارید به یکی از دوستان ما توهین میکنید و این برای ما قابل قبول نیستWarez-Host.IR راهنمایی زور نیست شما چرا خودتو اذیت می کنی؟!
تاپیک نزدم - پست دادمدیدی مشکل حل شده تاپیک زدی؟ از شما کسی کمک نخواست
بنده هم نخواستم به شما کمکی کنم - آمدم بگم که به کسی غیر مستقیم حرفی نزنید
این مورد شخصیت هرکس را میرسونهطلبکار بودن یا نبودنم هم به خودم مربوطه
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
شما هک هاتون رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا خیر .
هر هکی که راجع به vbseo یا redirect دارید غیر فعال کنید مثل Add title to external links و ..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)