-
March 25th, 2017, 21:09
-
-
March 25th, 2017 21:09
# ADS
-
March 25th, 2017, 21:12
عضو انجمن
پاسخ : انتقال ترافیک!
با سلام
خیر امکان پذیر نمیباشد
موفق باشید
-
-
March 25th, 2017, 21:15
یعنی هیچ راهی نداره؟
ویرایش توسط radincom : March 25th, 2017 در ساعت 21:43
-
-
March 26th, 2017, 03:44
عضو انجمن
سلام
تونل میتونید ایجاد کنید
ولی انتقال ترافیک بستگی به میزان پورت سرویس adsl شما داره .دقیقا برابر با همون سرعت دانلود از سرورتون میشه ، چون پورت اینترنت شما یکسان است و تغییری نکرده .
-
-
April 3rd, 2017, 22:17
عضو انجمن
دوست عزیز به هر اون اطلاعات به نوعی باید وارد سیستم شما بشوند و تنها راه همون پورت اینترنت منزلتون هست که تغییری نکرده و ثابت هست
موفق باشید
-
-
April 4th, 2017, 09:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
radincom
با سلام و تبریک سال نو.

دوستان سوالی دارم میخواستم ببینم امکان پذیر است یا خیر!
اقایون من یک سرور مجازی ویندوز هتزنر دارم.؛ هر روز مجبورم از روی سرور دانلود کنم.
من میتونم این ترافیک(اینترنت) این سرور مجازی را تونل کنم روی سیستم شخصیم؟
ایا امکان پذیر است بتونم از کامپیوترم با اینترنت دیتاسنتر دانلود کنم؟
بصرفه است از نظر اینترنت ایران؟
ما اینجا یکم مشکل اینترنت داریم.
پیشاپیش از پاسختان متشکرم.

چنین چیزی امکان پذیر نیست اما یک راهی هست، سرور مجازی ایران بگیرید، یک هارد به شرکت مورد نظر بدید تا هر ماه یک بار فایل هاتون رو داشته باشید.
-
-
April 5th, 2017, 02:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hospusco
چنین چیزی امکان پذیر نیست اما یک راهی هست، سرور مجازی ایران بگیرید، یک هارد به شرکت مورد نظر بدید تا هر ماه یک بار فایل هاتون رو داشته باشید.
که اینم برای مقادیر بالا به صرفه هست (با در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل و...) و اینکه پهنای باند در دیتاسنتر های ایرانی معمولا هزینه زیادی نسبت به دیتاسنترهای خارجی داره.
-
-
April 5th, 2017, 02:32

نوشته اصلی توسط
limpi
که اینم برای مقادیر بالا به صرفه هست (با در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل و...) و اینکه پهنای باند در دیتاسنتر های ایرانی معمولا هزینه زیادی نسبت به دیتاسنترهای خارجی داره.
افرادی هستن با هزینه مناسب واستون فایل رو دانلود میکنن و براتون میفرستن از اون افراد کمک بگیرید
-
-
April 5th, 2017, 08:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
limpi
اتفاقا به نظر من برای مقادیر بالا بهتر هست تا مقادیر پایین
-
-
April 5th, 2017, 14:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hospusco
اتفاقا به نظر من برای مقادیر بالا بهتر هست تا مقادیر پایین
بله منظورم من هم این بود که برای مقادیر بالا با صرفه تر هست . مثلا بالای یک ترابایت . زیر این مقدار صرفه نداره که پاشی بری تا دیتاسنتر
-