سلام
دوستان من یه vps با پنل Lxadmin دارم و می خواستم بدونم برای امن سازی و بالا بردن امنیتش چیکار کنم ؟
برنامه خاصی باید نصب کنم ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
لطفا کسایی که با Lxadmin کار کردن جواب بدن
سلام
دوستان من یه vps با پنل Lxadmin دارم و می خواستم بدونم برای امن سازی و بالا بردن امنیتش چیکار کنم ؟
برنامه خاصی باید نصب کنم ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
لطفا کسایی که با Lxadmin کار کردن جواب بدن
سلام ، پیشنهاد من اینکه اول یک فایروال بریز تا سرور و .... تا حدودی امن شود !
بعد هم فاکشن های خطرناک ببند و ....
این می تواند تا حدودی به امنیت سرور و ... شما کمک کند .
توی فروم سرچ کنید
چندین مرتبه بحثش شده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خود kloxo admin یه فایروال قوی داره که در مقابل DDOS و .. خیلی مقام است که بنام LxGard میباشد. شما lxgard را بروز نگه دارید فکر کنم کافی باشد
ویرایش توسط Nikihost : June 16th, 2009 در ساعت 20:07
بله ، فاکشن های زیر خطرناک هستند و بهتر است برای امنیت بیشتر Disable شوند :
کد:fpassthru,crack_check,crack_closedict,crack_getlastmessage,crack_opendict,psockopen,php_ini_scanned_files,hell-exec,system,dl,ctrl_dir,phpini,tmp,safe_mode,systemroot,server_software,get_current_user,HTTP_HOST,ini_restore,popen,pclose,exec,shell_exec,suExec,passthru,proc_open,proc_nice,proc_terminate,proc_get_status,proc_close,pfsockopen,leak,apache_child_terminate,posix_kill,posix_mkfifo,posix_setpgid,posix_setsid,posix_setuid,escapeshellcmd,escapeshellarg,posix_ctermid,posix_getcwd,posix_getegid,posix_geteuid,posix_getgid,posix_getgrgid,posix_getgrnam,posix_getgroups,posix_getlogin,posix_getpgid,posix_getpgrp,posix_getpid,posix_getppid,posix_getpwnam,posix_getpwuid,posix_getrlimit,posix_getsid,posix_getuid,posix_isatty,posix_setegid,posix_seteuid,posix_setgid,posix_times,posix_ttyname,posix_uname,posix_access,posix_get_last_error,posix_mknod,posix_strerror,posix_initgroups,posix_setsidposix_setuid,perl,rsync,wget,./,python,touch,whoami,cat,perm,find
سلام
حرف دوستان همشون کاملا" درسته!
ال ایکس ادمین خودش دارای فایروال قوی هست!
سکیورکردن سرور مجازی هم تو بخش آموزش ها هست!
لینک های زیر رو چک کنید! 100% مشکلتون حل میشه :
نصب LiteSpeed هم من بهتون پیشنهاد میکنم!
علاوه بر قدرتمندکردن سرورتون امنیت رو هم تا حد خوبی بالا میبره!
* بازم تو فروم بگردین ... زیاد پیدا میشه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)