سلام
دوستان من یه vps با پنل Lxadmin دارم و می خواستم بدونم برای امن سازی و بالا بردن امنیتش چیکار کنم ؟
برنامه خاصی باید نصب کنم ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
لطفا کسایی که با Lxadmin کار کردن جواب بدن
سلام
دوستان من یه vps با پنل Lxadmin دارم و می خواستم بدونم برای امن سازی و بالا بردن امنیتش چیکار کنم ؟
برنامه خاصی باید نصب کنم ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
لطفا کسایی که با Lxadmin کار کردن جواب بدن
سلام ، پیشنهاد من اینکه اول یک فایروال بریز تا سرور و .... تا حدودی امن شود !
بعد هم فاکشن های خطرناک ببند و ....
این می تواند تا حدودی به امنیت سرور و ... شما کمک کند .![]()
بله ، فاکشن های زیر خطرناک هستند و بهتر است برای امنیت بیشتر Disable شوند :
کد:fpassthru,crack_check,crack_closedict,crack_getlastmessage,crack_opendict,psockopen,php_ini_scanned_files,hell-exec,system,dl,ctrl_dir,phpini,tmp,safe_mode,systemroot,server_software,get_current_user,HTTP_HOST,ini_restore,popen,pclose,exec,shell_exec,suExec,passthru,proc_open,proc_nice,proc_terminate,proc_get_status,proc_close,pfsockopen,leak,apache_child_terminate,posix_kill,posix_mkfifo,posix_setpgid,posix_setsid,posix_setuid,escapeshellcmd,escapeshellarg,posix_ctermid,posix_getcwd,posix_getegid,posix_geteuid,posix_getgid,posix_getgrgid,posix_getgrnam,posix_getgroups,posix_getlogin,posix_getpgid,posix_getpgrp,posix_getpid,posix_getppid,posix_getpwnam,posix_getpwuid,posix_getrlimit,posix_getsid,posix_getuid,posix_isatty,posix_setegid,posix_seteuid,posix_setgid,posix_times,posix_ttyname,posix_uname,posix_access,posix_get_last_error,posix_mknod,posix_strerror,posix_initgroups,posix_setsidposix_setuid,perl,rsync,wget,./,python,touch,whoami,cat,perm,find
توی فروم سرچ کنید
چندین مرتبه بحثش شده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
خود kloxo admin یه فایروال قوی داره که در مقابل DDOS و .. خیلی مقام است که بنام LxGard میباشد. شما lxgard را بروز نگه دارید فکر کنم کافی باشد
ویرایش توسط Nikihost : June 16th, 2009 در ساعت 20:07
سلام
حرف دوستان همشون کاملا" درسته!
ال ایکس ادمین خودش دارای فایروال قوی هست!
سکیورکردن سرور مجازی هم تو بخش آموزش ها هست!
لینک های زیر رو چک کنید! 100% مشکلتون حل میشه :
نصب LiteSpeed هم من بهتون پیشنهاد میکنم!
علاوه بر قدرتمندکردن سرورتون امنیت رو هم تا حد خوبی بالا میبره!
* بازم تو فروم بگردین ... زیاد پیدا میشه!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)