با سلام خدمت دوستان عزیز فروشنده !
بنده یک سرور مجازی با رم 4 و هارد بین 50 تا 100 گیگ ( اینترپرایز کافیه ولی ssd باشه هم در اولویت خرید هست و هم یه مقدارم میزان بودجه بالا میره ) و پردازنده معقول (2 هسته کافیه بیشتر هم بود در اولویت خرید هست) از هلند لازم دارم و اینکه سیستم عامل کالی لینوکس اخرین نسخه هم نصب بشه !
با توجه به اینکه سیستم عامل کالی هست و برای تست نفوذ مورد استفاده قرار میگره لازم به ذکر هست که ایبوز های الکی نداشته باشیم ! برای همین دیتاسنتر های لوکیشن هلند مد نظر هست ! البته دیداس و اسپم و . . . قرار نیست انجام بشه ! پورت اسکن و کرک هم به صورت کلی انجام نمیشه ! فقط موردی با توجه به پروژه ای که قرارداد دارم ! و به هیچ عنوان مثل بقیه به صورت فله ای و تعداد بالا قرار نیست پورت اسکن انجام بشه و rdp یا ssh کرک بشه !
کنترل پنل برای تعویض سیستم عامل داشته باشه ! و vnc هم رو سرور نصب بشه برای دسترسی گرافیکی به سیستم عامل کالی !
درسته سیستم عامل کالی میخوام و اونم از هلند با شرایطی که نوشتم ! ولی بازم توقع قیمت معقول و به صرفه رو دارم ! پس قیمت نجومی ندید و وقت من و خودتون رو هم بیخود نگیرید !
میزان بودجه ماهانه 30 هزار تومن هست ! و در صورت ارائه سرور با هارد ssd میزان بودجه پیشنهادی ماهیانه 40 هزار تومن !
در صورتی که تخفیف ماه اول هم داشته باشه و یا تخفیف خوبی داشته باشه میتونم سه ماهه خرید کنم !! البته با توجه به کیفت سرور ! و تضمین عدم افت کیفیت
ممنون میشم افر های خودتون رو بدید
با تشکر