با سلام خدمت شما دوستان عزیز با آموزش دوره مقدماتی ورد پرس در خدمتتون هستم .
یه توضیح کوچیک بدم راجع به ورد پرس، CMS ای که میخواهیم با هم روش کار کنیم و یاد بگیریم چطور میتونیم باهاش کار کنیم ؟ یعنی WORDPRESS در حال حاضر محبوب ترین CMS دنیاست و تعداد تم هایی که برای این CMS وجود داره و plugin هایی که وجودداره واسش از تمام CMS های دیگر دنیا بیشتره خیلی هم بیشتره و محبوبیتش هم نسبت به دیگر CMS ها خیلی بالاتره.
میخوام بهتون یاد بدم که چطور word press رو نصب کنیم ،نحوه ی نصبش رو ، هم روی کامپیوتر شخصی یعنی localhast و هم روی cpanel رو میخوام بهتون آموزش بدم.
ابتدا میریم و نحوه ی نصب wordpress روی cpanel رو یاد میگیریم.
باید wordpress رو از وب سایت wordpress.org دانلود کنیم فایل زیپ شدش رو بهتون پیشنهاد میکنم حتما و حتما فایل زیپ شده wordpress رو فقط از سایت wordpress.org که سایت رسمی wordpress هستش دانلود کنید از دیگر سایت ها تا جایی که ممکنه دانلود نکنید چون اگه از wordpress.org دانلود بکنید خیالتون راحته و مطمئنید که هیچ گونه فایل اضافه یا مواردی که شاید پنهان باشه با اون آپلود نمیشه روی هاست و از بابت وجود نداشتن هرگونه باگ درفایل wordpress تون خیالتون راحته بنا بر این وارد سایت wordpress میشیم به آدرس wordpress.org
از قسمت Download wordpress آخرین ورژن wordpress که الان در حال حاضر 1 3 4 هستش رو دانلود میکنیم
بعد از اینکه دانلود کامل شد باید بیایم و اون رو داخل هاستی که از قبل تهیه کردیم آپلود کنیم.
من یک هاستی رو آماده کردم با آدرس oak.ir وارد cpanel اش میشم و از بخش Files قسمت فایل منیجر
ادامه مطلب