سلام خسته نباشید. دوستان ما یه اشتباهی کردیم قالب HTMLمون رو دادیم یه نفر تبدیل کرد به وردپرس ! حالا هر دو ماه یه بار هاست ویروسی میشه فایل های عجیب غریب ساخته میشه و در انتها هم توی گوگل وقتی وارد سایت میخوای بشی هشدار ویروسی بودن میده.. سایتی که قالب html رووش بود 2 ساله هیچ اتفاقی براش نیفتاده اما اینی که وردپرس کرده هر 2 3 ماه اینجوری میشه تازه مشکلات دیگش که هی فایل میسازه و هاست رو پر میکنه بماند

والا دیگه خسته شدم . واسه همین میخوام ببینم راهی نیست پوشه ی سایت رو به طور کامل قفل کنم؟؟ ینی فقط قابل خواندن بشه هیچگونه ادیت یا تغییری امکان پذیر نباشه .. سایت ما یه جوریه که اصلا بروز نمیشه اصلا پست جدید نمیدیم ینی همینی که الان هست رو یه جور قفل کنم که Readable باشه فقط و امکان تغییر در فایل هاش نباشه که هی فایل جدید ساخته شه توی پوشه سایت یا فایل های فعلی ویرایش شه توسط ویروس

البته میدونم این راه حلش نیست و باید بدم از نو طراحی شه ولی فعلا امکانش نیست. خواستم ببینم با تغییر کد دسترسی پوشه اصلی سایت یا افزونه ای چیزی میشه یه گاردی درست کرد براش؟؟

مثلا ویندوز نرم افزار Deep Freez رو دیدین که معمولا کافی نت ها نصب میکنن؟ وقتی ویندوز رو نصب میکنن اینو هم میزنن رووش حالا هر بار که سیستم ریست شه همه چیز برمیگرده به حالت اول ینی شما هر قد هم توی استفادت ویروسی کنی فایل های ویندوز رو پاک کنی یا ... باز هم وقتی ریست شه برمیگرده به همون حالت... یه چیزی توی همین مایه ها میخوام برای هاست که هیچ تغییری امکان پذیر نباشه و حتی اگه کل هاست ویروسی شد و ... پوشه این سایته و فایل هاش قربونی نشه