-
December 13th, 2010, 12:29
درخواست هاست
سلام .
خسته نباشید همه دوستان .
از ادمین های سایت های دانلود هستم که روی هاست دی ال بودیم
هاستینگ هایی که حداقل 5 مشتری دارن که الکسای زیر 400 - 500 دارن خودشون رو معرفی کنند تا هاست هاشون بررسی بشه ، در ضمن مشتری هاشون در لیست برخی از مشتریان باشه یا اگر هم نیست همین جا معرفی کنند ، وب سایت هم فراموش نشه ، 200-300 گیگ هاست میخوام ازشون /
موفق باشید - محمود
-
-
December 13th, 2010 12:29
# ADS
-
December 13th, 2010, 12:34
پاسخ : درخواست هاست
باسلام
سرور مجازي خواستيد در خدمتيم
-
-
December 13th, 2010, 12:35
مشتری هاتون رو معرفی کنید .
-
-
December 13th, 2010, 13:11
البته منم هاست میدم ! 400 تا مشتری زیر 500 هم دارم !
یعنی از این واضح تر نمیشه درخواستی رو اعلام کرد ! 200 گیگ هاست میخوام اونهایی که حداقل 5 تا مشتری زیر 400 ایران دارن بیان بگن ! اسم ببرید یا آدرس سایتتون رو بگید برم ببینم ! به همین سادگی !
-
-
December 13th, 2010, 13:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SOI
البته منم هاست میدم ! 400 تا مشتری زیر 500 هم دارم !
یعنی از این واضح تر نمیشه درخواستی رو اعلام کرد ! 200 گیگ هاست میخوام اونهایی که حداقل 5 تا مشتری زیر 400 ایران دارن بیان بگن ! اسم ببرید یا آدرس سایتتون رو بگید برم ببینم ! به همین سادگی !

فکر کردی ما گیر 4 تا سایت مورد دار هستیم که بخوایم به خاطرش اسم مشتریامون رو اینجا و اون جا جار بزنیم ؟ اپتایم و کیفیت هر هاست خودش گویای همه چیز هست .
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2010, 13:22
امکانات دیگرو هم بفرمایید که آفر بدم
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2010, 13:33

نوشته اصلی توسط
pardishosting
فکر کردی ما گیر 4 تا سایت مورد دار هستیم که بخوایم به خاطرش اسم مشتریامون رو اینجا و اون جا جار بزنیم ؟ اپتایم و کیفیت هر هاست خودش گویای همه چیز هست .
سایت های مورد دار برادر حدود 1-2 ماه پیش از روی هاست دی ال جمع شدند و خیلی از سایت های نرم افزار هم مشغول فعالیت هستند این یعنی این که سایت دانلود نرم افزار مشکلی ندارد ، بنده گفتم بیاید معرفی کنید خودتون رو شما حتی سایت خودت رو نمیگی ، مشتری هات پیشکش !
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

نوشته اصلی توسط
taghikhani
امکانات دیگرو هم بفرمایید که آفر بدم
شما هم مانند بقیه ! در سایتتون که مشتری قابل مشاهده نیست !
-
-
December 13th, 2010, 13:36
عضو دائم
فکر نمیکنم به خاطر یه نفر کسی حاضر بشه اطلاعات مشتری هاش رو حتی اسم دامین رو فاش کنه! در ضمن نمیدونم آلکسا چه ربطی به کیفیت هاست سرویس دهنده داره!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2010, 13:44

نوشته اصلی توسط
Am!r
فکر نمیکنم به خاطر یه نفر کسی حاضر بشه اطلاعات مشتری هاش رو حتی اسم دامین رو فاش کنه! در ضمن نمیدونم آلکسا چه ربطی به کیفیت هاست سرویس دهنده داره!
خب فـــاااش نکنید ، الکسای سایت های پشتیبانی شده نشون دهنده اعتبار نسبی اون سایت سرویس گیرنده هست و معمولا سایت های معتبر سرویس دهنده های معتبر تر و قابل اطمینان تری دارند و بنده هم سایتم در موقعیت آزمون و خطا نیست که بخوام هاست های مختلف رو امتحان کنم .
الان دوستان اگر مثلا پی سی دانلود رو پشتیبانی کنند با فونت 72 میان تو سایتشون میزنند ،دیگه این حرف ها رو هم نمیاید بزنید همون اول میای میگی پی سی دانلود رو ما پشتیبانی میکنیم .
اگر کسی تمایل نداره که بگه اسپم نکنه الکی !
-
-
December 13th, 2010, 13:45
عضو انجمن
اینم آدرس :
پردیس هاستینگ : هاست نامحدود ، هاستینگ نامحدود Unlimited Hosting
شما دنبال اپتایم و کیفیت باش ... من نمی تونم تو فورمی که همه رقیب هم هستند و غیر از رقبا افراد دیگه ایی هم هستند اسم مشتری بذارم.
ما سرویسمون 1 ماه گارانتی بازگشت وجه داره ، برای چی ؟ جون اگه راضی نبودی به مشکل بر نخوری !
-