نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: خطر آفرینی کرک معروف ویندوزی KMS Auto

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض خطر آفرینی کرک معروف ویندوزی KMS Auto

سلام دوستان

من بار ها شنیده بودم که Crack ها مشکلات امنیتی به همراه دارند اما مثل خیلی ها که تفاوتی بین ویندوز ارجینال و کرکی نمی دونن منم نمی دونستم اما امروز اتفاق عجیبی برام رخ داد.

ویندوز رو چند ساعت برای دانلود چیزی گذاشته بودم که آمدم پاش ببینم دانلود شده یا نه که با تصویر زیر رو به رو شدم:

اول فکر کردم یه بد افزار نصب شده و سر همین موضوع کاری که همیشه برای موضوعات مشکوک میکنم یعنی سرچ انگلیسی درباره قضیه انجام دادم و به لینک زیر رسیدم:

https://social.technet.microsoft.com...tpronetworking

در لینک بالا که وب سایت پرسش و پاسخ خود مایکروسافت هستش یه یوزر با سطح ناظم (Moderator) گفته که خطر های امنیتی بسیاری توسط KMS Auto پیش میاد ولی ما نمی تونیم کمکی در این مورد کنیم (که به دلیل د.زدی استفاده کردن ویندوز کمک نمیکنه).

گفتم شاید الکی میگه که مردم ویندوز ارجینال بخرن که فقط روی Don't Install کلیک کردم و ولش کردم اما بعدش باز چند دقیقه بعد آمد و این بار آنتی ویروس بیت دفندر من به فایل زیر خطای امنیتی گرفت و گفت Threat Blocked:

کد:
    C:\ProgramData\KMSAutoS\bin\AESDecoder.exe
    نوع خطر هم Gen:Variant.Symmi.15985 اعلام کرد.

جالب این جاست من اولین باریه که آنتی ویروس جدا روی ویندوز 10 نصب میکنم و تا قبل از این از آنتی ویروس خود ویندوز ماه ها استفاده میکردم نه تصویر بالا یه بارم آمد و نه آنتی ویروس ویندوز به چیزی گیر داد.

ویندوزم هم از سایت soft98.ir دانلود کردم که دقیق این نسخه هست: https://soft98.ir/os/windows-10/1780...B2-10-aio.html و حتی کرک هم خودم نکردم به صورت Pre-Activated بوده.

ورژن دقیقش هم اینه: Windows 10.0.14393 Build 14393

موضوع دیگه اینه که تو این لینک http://free.appnee.com/v1-4-4-kmsauto-net/ که البته برای ویندوز 8.1 گفته یکی از نیازمندی های KMS Auto رو فعال بودن TAP network adapter گفته:

کد:
    *** To activate Windows 8.1 the TAP network adapter must be installed directly and use the IP address 10.3.0.2-254 or use a special driver, but to activate via LAN, the TAP interface can’t be used to install and activate through an address of a computer in the network.
    حالا به نظر شما واقعاً این کرک KMS Auto مشکل امنیتی داره؟

کرک بهتری برای ویندوز 10 نیست؟؟؟

الان من چی کار کنم؟؟ چون ظاهراً حتماً باید به این TAP Provider V9 for Private Tunnel Network By OpenV.P.N اجازه بدم وگرنه هر چند دقیقه یه بار میاد.
    ویرایش توسط AtrafNet : January 22nd, 2017 در ساعت 12:38

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)