بنده به 30 مگابایت هاست وارز با کنترل پنل cPanel برای نصب whmcs نال نیاز دارم
بنده به 30 مگابایت هاست وارز با کنترل پنل cPanel برای نصب whmcs نال نیاز دارم
ویرایش توسط mehdi24 : June 18th, 2009 در ساعت 18:50
روی هاست وارز cpanel نصب نمیشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با یه کنترل پنل دیگه سفارش بده
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
بنده می توانم به شما هاست بدهم وارز نیست اما WHMCS و VB را نصب کنید مشکلی پیش نمی اید ! ( اگر شک دارید ماهانه یا سه ماهه می توانید خرید کنید )
اما پکیچ 30 مگابایتی ندارم ! برای مشاهده پکیج ها ( اینجا ) کلیک کن !
کنترل پنل هم CPanel هست .
بنده نيز در خدمتم
كمترين پكيجمون 50 مگ هست ولي خواستيد 30 مگ هم ميتونم بهتون بدم
وارز + سي پنل
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام.
حتماً نباید وارز باشه
ما از آلمان به شما هاست میدیم WHMCS نصب کن/
لطفاً با ما تماس بگیر.
www.iranianserver.net
info@iranianserver.net
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
عزیزان این تاپیک ماله 2 هفته پیشه
من الان هاست گرفتم نصب هم کردم 10 تا یوزر هم دارم. خواهشا تاپیک قدیمی رو بالا نیارید
از این به بعد هر کسی تاپیک قدیمی بیاره بالا اخطار داده میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)