سلام
دوستان زمانی که توی سایت من آدرسی که وجود نداره تایپ میشه سایت اتومات صفحه اصلی سایت رو میاره اما توی تب بالای مرورگر مینویسه page not found.میخوام بدونم دلیل این چیه و خوبه یا نه؟ همچنین بهترین راه برای سعو سایت از نظر صفحات 404 چیه؟تشکر
سلام
دوستان زمانی که توی سایت من آدرسی که وجود نداره تایپ میشه سایت اتومات صفحه اصلی سایت رو میاره اما توی تب بالای مرورگر مینویسه page not found.میخوام بدونم دلیل این چیه و خوبه یا نه؟ همچنین بهترین راه برای سعو سایت از نظر صفحات 404 چیه؟تشکر
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :ibsmng.ir - تلگرام : @taher6775 - تماس : 09111276775
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :ibsmng.ir - تلگرام : @taher6775 - تماس : 09111276775
دوستان تشکر از شما سایتم وردپرسه
از page.php کپی بگیرید اسمشو تغغیر بدین به 404.php به جای تابع the_content هر متنی دلتون خواست بنویسید و به جای the_title بازم هرچی دلتون خواست بنویسید.
مثلا: the_title(); جایگزین بشه یافت نشد!
و the_content یک عکس اپلود کنید مرتبط با 404 یا متن "مورد درخواستی شما یافت نشد"
می تونید فایل page.php دانلود کنید اسمش و تغییر بدین مجدد اپلود کنید داخل هاست
اگر سئو سایت براتون اهمیت داره از افزونه ریدایرکت استفاده کنید ولی اگر صرفا صفحه 404 الویت هست از روش بالا استفاده کنید.
بهتون پشنهاد می کنم هیچ وقت ارور های 404 به صفحه اصلی سایت هدایت نکنید سعی کنید به صورت رندمی به پست های جدید یا قدیمی ریدایرکت کنید.
افزونه پشنهاد میشه : thefoxe.com/products/404-to-301
آقا ببخشید بازم یه سوال.من کارایی که فرمودین رو انجام دادم.الان زمانی که آدرس اشتباه وارد میشه به صفحه اصلی ریدایرکت نمیشه و ارور پیدا نکردن صفحه که مال خود مرورگر کروم هست نشون داده.میخواستم بدونم عبارت the_title(); باید جایگزین کنم یا این تیکه the_title رو جایگزین کنم؟تشکر
page.php
کد PHP:
<?php get_header(); ?>
<!--// page --> <section id="content"> <div class="container"> <div class="single_left"> <div class="single_post_cont"> <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<h1 itemprop="headline" title="<?php the_title(); ?>" class="single_title"><?php the_title(); ?></h1>
<div class="single_inside_content"> <?php the_content(); ?> </div><!--//single_inside_content--> <br /><br /> <?php //comments_template(); ?> <!--<div class="next_prev_cont"> <div class="left"> <?php previous_post_link('%link', '<i>Previous post</i><br />%title'); ?> </div> <div class="right"> <?php next_post_link('%link', '<i>Next post</i><br />%title'); ?> </div> <div class="clear"></div> </div>--><!--//next_prev_cont--> <?php endwhile; else: ?> <h3>Sorry, no posts matched your criteria.</h3> <?php endif; ?> </div><!--//single_post_cont--> </div><!--//single_left--> <?php get_sidebar(); ?> <div class="clear"></div> </div><!--//container--></section><!--//content--><?php get_footer(); ?>
ویرایش توسط alirad : December 24th, 2016 در ساعت 22:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)