سلام
دوستان عزيز من يه دستور ميخوام كه باهاش بتونم اطلاعات سرويسي كه بك اپ سرورم روش ميره را باهاش تعقير بدم يعني ftp بك اپم رو تعقيير بدم
سرور لينوكس
سي پنل
دستور ssh را ميخوام
ممنون
سلام
دوستان عزيز من يه دستور ميخوام كه باهاش بتونم اطلاعات سرويسي كه بك اپ سرورم روش ميره را باهاش تعقير بدم يعني ftp بك اپم رو تعقيير بدم
سرور لينوكس
سي پنل
دستور ssh را ميخوام
ممنون
عزیز همچین دستوری فکر نکنم باشه
لایسنس cpanel شما اگه سالمه چرا از توی خود whm عوض نمیکنید؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
براي مواقع ضروري ميخوام.
سلام
براي مواقع ضروري ميخوام.
وجود نداره
شاید بتونی از دستورات /scripts/ استفاده کنی و به کارت بیاد ?
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام
كدي نيست اطلاعات فعلي سرويسي كه بك اپ ميگيره رو ببينم منظور
user
pass
هست
توي گوگل ميگشتم يك سري دستور خوب را گير اوردم
(خارج از بحث)
http://www.webhostgear.com/35.html
این دستورات توی فروم بود خسته نباشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)