با سلام
دوستانی که سرور اختصاصی یا مجازی با فضای بالا از هتزنر دارن اماده لطفا افر بدن همین الان نیاز داریم
سرور مجازی با فضای بالا با ویندوز 2008 و نصب اف تی پی
با سلام
دوستانی که سرور اختصاصی یا مجازی با فضای بالا از هتزنر دارن اماده لطفا افر بدن همین الان نیاز داریم
سرور مجازی با فضای بالا با ویندوز 2008 و نصب اف تی پی
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
بنده در این دیتاسنتر پنل ندارم ولی اگر خواستید بنده تمام تلاش خودم و می کنم که بهتون کمک کنم
البته برای اروپا 23 درصد مالیات داره و نمی دونم الان سفارش بدیم کی تحویل داده میشه
ولی فرمایشی داشتید در خدمتم - پرداخت هم به صورت ارزی به پی پال بنده انتقال بدید و بنده فاکتور و پرداخت میکنم
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
از پنل خارجمون سفارش دادیم چندین سرور اما تحویل ندادن متاسفانه
فضا هر چی بیشتر باشه بهتره
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام خدمت شما
یک سرور ex41 بدون ستاپ موجود میباشد.
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
با سلام و احترام
هم امکان ارائه سرور اختصاصی به شما داریم
و هم امکان ارائه سرور مجازی
لطفا بودجه خود را تعیین کنید تا مناسبترین آفر را به شما اراده دهیم
حدود میزان فضای هارد و رم و سی پی یو و بودجه را تعیین کنید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)