سلام ویندوز 10 دارم و الان می خوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم ولی وقتی ریست میکنم وdelete رو میزنم بوت بالا نمیاد از کلید های f2 f8 f11 f12 هم استفاده کردم ولی بازم بوت بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید
سلام ویندوز 10 دارم و الان می خوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم ولی وقتی ریست میکنم وdelete رو میزنم بوت بالا نمیاد از کلید های f2 f8 f11 f12 هم استفاده کردم ولی بازم بوت بالا نمیاد لطفا راهنمایی کنید
منظورتون ورود به تنظیمات بایوس هست؟ قبلا هم با دکمه delete وارد میشدید؟ لپتاپ هست یا کامپیوتر؟ اگه لپتاپ هست کلید fn روشن هست؟
وارد بایوس شدم اما قبل از نصب ارور ارور Fail to boot: winload.efi missing; error 0xc0000359 میده
با usb می خوام نصب کنم
با دی وی دی هم امتحان کردم ولی مشکل داره
- - - Updated - - -
![]()
iso که باهاش usb رو بوتیبل کردین 32 بیتی هست یا 64 بیتی؟ بایوستون از UEFI پشتیبانی میکنه؟
بله دقیقا تو تنظیمات بایوس UEFI هست منم رو همون گذاشتمش
iso رو با clone cd از dvd گرفتن چیزی به عنوان 32 بیتی 64 بیتی نداشت
- - - Updated - - -
بعد از iso که با کلن سی دی گرفتن با برنامه UNetbootin اون رو روی usb گذاشتم
ویرایش توسط number one : November 24th, 2016 در ساعت 18:45
برای نصب در حالت UEFI تنظیمات بوتیبل usb با حالت معمولی فرق داره اونا رو انجام دادین؟
از برنامه rufus استفاده کنید. تنظیماتش شبیه عکس زیر باشه
![]()
بجای uefi بزارید روی legacy و با استفاده از نرم افزار rufus ایزو رو به rufus معرفی و مونت کنید و حالت first boot رو از داخل بایوت روی usb که اسم فلش شما هست تنظیم کنید
ویرایش توسط live : November 24th, 2016 در ساعت 18:53
اگه قبلا uefi بوده یعنی هارد gpt هست و ویندوز توی حالت legacy نصب نمیشه و باید حتما uefi باشه.
توی منوی بوت نمیاد؟ فلش به سیستم وصل باشه بعد وارد بایوس بشید. میتونید از بوت منو هم استفاده کنید معمولا کلید f9 یا f11 هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)