-
November 7th, 2016, 02:22
خواهشا سایت برای سرویس با کیفیت ارائه فرمائید
درود
من قبلا هم تاپیک شده بودم.بنده دوتا سایت دارم که متاسفانه مورد حمله قرار میگیره.و قبلا از جایی سرویس داشتم و همینجا تو تاپیک مطرح کردم و از پیشنهاد دوستان یکی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه الان طوری شده که شخص حمله کننده سرور مجازی دسترسی پیدا کرده و از سرور من به سرور دیگه حمله کرده.و تیم پشتیبانی هم میگه که باید هزینه کنید تا کانفیک تخصصی انجام بشه.تا الان هزینه هارو 30 برابر کرده این افراد کور دل که نمی تونند ببینند کسی سایت به روزی داره.تاپیک هم که میزنیم همه میان میگن بهترین خدمات رو میدیم.واقعا اگر کسی سرویس با کیفیت سراغ داره معرفی کنه.من اینقدر شرکت هاستینگ عوض کردم خسته شدم.قبلا هم خواستم از هاست دی ال بگیرم که سروهاشون پر بود.منتظر پاسخ های سازنده شما هستم.باز تاکید میکنم واقعا سرویس با کیفیت باشه.جوری نباشه که حمله شد فقط بگن هزینه بده و کاری هم از پیش نره.ممنون
-
-
November 7th, 2016 02:22
# ADS
-
November 7th, 2016, 02:52
عضو انجمن
پاسخ : خواهشا سایت برای سرویس با کیفیت ارائه فرمائید

نوشته اصلی توسط
cloner1390
درود
من قبلا هم تاپیک شده بودم.بنده دوتا سایت دارم که متاسفانه مورد حمله قرار میگیره.و قبلا از جایی سرویس داشتم و همینجا تو تاپیک مطرح کردم و از پیشنهاد دوستان یکی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه الان طوری شده که شخص حمله کننده سرور مجازی دسترسی پیدا کرده و از سرور من به سرور دیگه حمله کرده.و تیم پشتیبانی هم میگه که باید هزینه کنید تا کانفیک تخصصی انجام بشه.تا الان هزینه هارو 30 برابر کرده این افراد کور دل که نمی تونند ببینند کسی سایت به روزی داره.تاپیک هم که میزنیم همه میان میگن بهترین خدمات رو میدیم.واقعا اگر کسی سرویس با کیفیت سراغ داره معرفی کنه.من اینقدر شرکت هاستینگ عوض کردم خسته شدم.قبلا هم خواستم از هاست دی ال بگیرم که سروهاشون پر بود.منتظر پاسخ های سازنده شما هستم.باز تاکید میکنم واقعا سرویس با کیفیت باشه.جوری نباشه که حمله شد فقط بگن هزینه بده و کاری هم از پیش نره.ممنون
درود ، وب سایت شما مورد حمله ی دیداس قرار میگیرد ؟
میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید.
Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715
-
-
November 7th, 2016, 09:25
عضو دائم
دوست عزیز، اول از همه متاسفم که این اتفاق برای شما افتاده است.
دوم اینکه اکثر سرویس دهندگان ، سرور را به صورت مدیریت نشده ارائه می کنند و در این شرایط سرویس دهنده عملا مسئولیتی در برابر مدیریت و مانیتورینک سرور شما ندارد.
اگر مایل هستید که سرویس دهنده خدمات کانفیگ و مدیریت سرور را نیز انجام دهند باید در زمان خرید هزینه بالاتری پرداخت کنید و سرویس میدریت شده خریداری نمایید.

نوشته اصلی توسط
samihost
درود ، وب سایت شما مورد حمله ی دیداس قرار میگیرد ؟
با حمله دیداس دسترسی ایجاد نمی شود ای دوست عزیز !
-
-
November 7th, 2016, 09:50
عضو انجمن
سلام و احترام
میتونیم مشکلتون رو برطرف کنیم
امکان ارائه هاست اشتراکی و سرور اختصاصی و نیمه اختصاصی و راه اندازی هاست با هزینه کم را فراهم میکنیم
و کانفیگ حرفه ای جهت جلوگیری از اتک و دیداس براتون انجام میدیم
امکان بازگشت وجه نیز فراهم می باشد.
برای دریافت مشاوره میتوانید از طریق بخش کاربری یا شماره تماس 02166950028 در ارتباط باشید
جوان سرور
جوان سرور : تهران – میدان هروی - خیابان موسوی - بین ساقدوش و مکران - پلاک ۱۲۸
021-66950028 ( ساعات اداری)
JavanServer.com
-
-
November 7th, 2016, 10:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cloner1390
درود
سلام به شما می توانیم سرور مجازی از 9 لوکیشن بدیم
رم 3
سی پی یو تک هسته ای 1000 مگاهرتز
هارد 100
نصب و کانفیگ سی پنل دایرکت ادمین رایگان
انتقال بکاپ رایگان
با ماهیانه 50 هزار تومان که دیگه مشکلی هم نداشته باشید
مشاهده تمامی پلن ها
-
-
November 7th, 2016, 10:12
سلام
مشکل شما باید دقیق بررسی بشه و راهکار مناسب ارایه شود
یک سرور مجازی یا اختصاصی مدیریت شده با منابع اختصاصی راهکار مناسبی برای شما می باشد
جهت مشاوره انلاین در تلگرام : @omid_host
در ارتباط باشید
ویرایش توسط behravesh : November 7th, 2016 در ساعت 10:13
-
-
November 7th, 2016, 11:17
ببینید دوستان عزیز
این دوستان میخوان با این کارها هزینه های مارو بالا ببرند.من برای سرور مجازیم 60 هزار تومان میدم.الان برای کانفیگ پیشرفته و مدیریت شده یه مبلغ زیادی میخوان که بالای 300 هست.این ماه بالای 300 و فردا مشخص نیست که چه نوع حمله ای صورت بگیره و مبلغ بالاتر بخوان.حمله دی داس نکردن این سری به سرور مجازی دسترسی پیدا کردن و از طریزق سرور من به سرور دیگه حمله کردن.من سرویسی میخوام که تضمین داشته باشه.نه این که به وقت مشکل هزینه تراشی کنه.
-
-
November 7th, 2016, 11:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
cloner1390
ببینید دوستان عزیز
این دوستان میخوان با این کارها هزینه های مارو بالا ببرند.من برای سرور مجازیم 60 هزار تومان میدم.الان برای کانفیگ پیشرفته و مدیریت شده یه مبلغ زیادی میخوان که بالای 300 هست.این ماه بالای 300 و فردا مشخص نیست که چه نوع حمله ای صورت بگیره و مبلغ بالاتر بخوان.حمله دی داس نکردن این سری به سرور مجازی دسترسی پیدا کردن و از طریزق سرور من به سرور دیگه حمله کردن.من سرویسی میخوام که تضمین داشته باشه.نه این که به وقت مشکل هزینه تراشی کنه.
دوست عزيز سرورمجازي رو حرفه اي كانفيگ كردن دانش كافي مي خواد و عدم كانفيگ مناسب همبن كه الان هست نتيجه ميشه، و مسلما كانفيگ حرفه و سرور مجازي مديريت شده هزينه اوليه و ماهانه خيلي به مراتب بيشتر از ٦٠ تومان داره، لذا راهكار براي شما كه به مسايل كانفيگ وارد نيستين ، خريد هاست business level
كه مجهز به انتي ديداس لايه هفت هستند مي باشد
ما مي تونيد براتون بز بهترين ارايه دهنده هاي هاست دنيا به صورت خريد ارزي انجام بديم در صورت تمايل با بخش فروش در ارتباط باشيد
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
November 7th, 2016, 11:57

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
دوست عزيز سرورمجازي رو حرفه اي كانفيگ كردن دانش كافي مي خواد و عدم كانفيگ مناسب همبن كه الان هست نتيجه ميشه، و مسلما كانفيگ حرفه و سرور مجازي مديريت شده هزينه اوليه و ماهانه خيلي به مراتب بيشتر از ٦٠ تومان داره، لذا راهكار براي شما كه به مسايل كانفيگ وارد نيستين ، خريد هاست business level
كه مجهز به انتي ديداس لايه هفت هستند مي باشد
ما مي تونيد براتون بز بهترين ارايه دهنده هاي هاست دنيا به صورت خريد ارزي انجام بديم در صورت تمايل با بخش فروش در ارتباط باشيد
دوست عزیز به صورت کانفیگ شده بخواید بدید چقدر هزینه داره.خودشم اول میگم من تضمین میخوام بدید نه اینکه بعد از گذشت یک ماه مشکلی پیش اومده بگید هزینه 400 بدید تا مشکل حل بشه.هزینه سرور مجازی به اضافه سرور دانلود ها و بقیه امکانات بالای 1 میلیون در میاد.یه سایت چقدر درآمد داره گه ماهی هم 2 میلیون بخواد هزینه سرور مجازی و هاست دانلود بده.
-
-
November 7th, 2016, 12:02
عضو انجمن
-