صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: خواهشا سایت برای سرویس با کیفیت ارائه فرمائید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض خواهشا سایت برای سرویس با کیفیت ارائه فرمائید

درود
    من قبلا هم تاپیک شده بودم.بنده دوتا سایت دارم که متاسفانه مورد حمله قرار میگیره.و قبلا از جایی سرویس داشتم و همینجا تو تاپیک مطرح کردم و از پیشنهاد دوستان یکی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه الان طوری شده که شخص حمله کننده سرور مجازی دسترسی پیدا کرده و از سرور من به سرور دیگه حمله کرده.و تیم پشتیبانی هم میگه که باید هزینه کنید تا کانفیک تخصصی انجام بشه.تا الان هزینه هارو 30 برابر کرده این افراد کور دل که نمی تونند ببینند کسی سایت به روزی داره.تاپیک هم که میزنیم همه میان میگن بهترین خدمات رو میدیم.واقعا اگر کسی سرویس با کیفیت سراغ داره معرفی کنه.من اینقدر شرکت هاستینگ عوض کردم خسته شدم.قبلا هم خواستم از هاست دی ال بگیرم که سروهاشون پر بود.منتظر پاسخ های سازنده شما هستم.باز تاکید میکنم واقعا سرویس با کیفیت باشه.جوری نباشه که حمله شد فقط بگن هزینه بده و کاری هم از پیش نره.ممنون

2. # ADS

عضو انجمن samihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    128 پست

پیش فرض پاسخ : خواهشا سایت برای سرویس با کیفیت ارائه فرمائید

نقل قول نوشته اصلی توسط cloner1390 نمایش پست ها
    درود
    من قبلا هم تاپیک شده بودم.بنده دوتا سایت دارم که متاسفانه مورد حمله قرار میگیره.و قبلا از جایی سرویس داشتم و همینجا تو تاپیک مطرح کردم و از پیشنهاد دوستان یکی رو انتخاب کردم ولی متاسفانه الان طوری شده که شخص حمله کننده سرور مجازی دسترسی پیدا کرده و از سرور من به سرور دیگه حمله کرده.و تیم پشتیبانی هم میگه که باید هزینه کنید تا کانفیک تخصصی انجام بشه.تا الان هزینه هارو 30 برابر کرده این افراد کور دل که نمی تونند ببینند کسی سایت به روزی داره.تاپیک هم که میزنیم همه میان میگن بهترین خدمات رو میدیم.واقعا اگر کسی سرویس با کیفیت سراغ داره معرفی کنه.من اینقدر شرکت هاستینگ عوض کردم خسته شدم.قبلا هم خواستم از هاست دی ال بگیرم که سروهاشون پر بود.منتظر پاسخ های سازنده شما هستم.باز تاکید میکنم واقعا سرویس با کیفیت باشه.جوری نباشه که حمله شد فقط بگن هزینه بده و کاری هم از پیش نره.ممنون
    درود ، وب سایت شما مورد حمله ی دیداس قرار میگیرد ؟
    میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید.
    Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

دوست عزیز، اول از همه متاسفم که این اتفاق برای شما افتاده است.

دوم اینکه اکثر سرویس دهندگان ، سرور را به صورت مدیریت نشده ارائه می کنند و در این شرایط سرویس دهنده عملا مسئولیتی در برابر مدیریت و مانیتورینک سرور شما ندارد.

اگر مایل هستید که سرویس دهنده خدمات کانفیگ و مدیریت سرور را نیز انجام دهند باید در زمان خرید هزینه بالاتری پرداخت کنید و سرویس میدریت شده خریداری نمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط samihost نمایش پست ها
    درود ، وب سایت شما مورد حمله ی دیداس قرار میگیرد ؟
    با حمله دیداس دسترسی ایجاد نمی شود ای دوست عزیز !

عضو انجمن heydari304 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    125
    تشکر شده در
    110 پست

سلام و احترام
    میتونیم مشکلتون رو برطرف کنیم
    امکان ارائه هاست اشتراکی و سرور اختصاصی و نیمه اختصاصی و راه اندازی هاست با هزینه کم را فراهم میکنیم
    و کانفیگ حرفه ای جهت جلوگیری از اتک و دیداس براتون انجام میدیم
    امکان بازگشت وجه نیز فراهم می باشد.
    برای دریافت مشاوره میتوانید از طریق بخش کاربری یا شماره تماس 02166950028 در ارتباط باشید
    جوان سرور
    جوان سرور : تهران – میدان هروی - خیابان موسوی - بین ساقدوش و مکران - پلاک ۱۲۸
    021-66950028 ( ساعات اداری) JavanServer.com

عضو انجمن negarnovin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    118
    تشکر تشکر شده 
    748
    تشکر شده در
    679 پست

درود
    سلام به شما می توانیم سرور مجازی از 9 لوکیشن بدیم
    رم 3
    سی پی یو تک هسته ای 1000 مگاهرتز
    هارد 100
    نصب و کانفیگ سی پنل دایرکت ادمین رایگان
    انتقال بکاپ رایگان
    با ماهیانه 50 هزار تومان که دیگه مشکلی هم نداشته باشید

مشاهده تمامی پلن ها
    سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
    تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
    ورود به سایت نگارنوین !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    56 پست

سلام
    مشکل شما باید دقیق بررسی بشه و راهکار مناسب ارایه شود
    یک سرور مجازی یا اختصاصی مدیریت شده با منابع اختصاصی راهکار مناسبی برای شما می باشد
    جهت مشاوره انلاین در تلگرام : @omid_host
    در ارتباط باشید
    ویرایش توسط behravesh : November 7th, 2016 در ساعت 10:13

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

ببینید دوستان عزیز
    این دوستان میخوان با این کارها هزینه های مارو بالا ببرند.من برای سرور مجازیم 60 هزار تومان میدم.الان برای کانفیگ پیشرفته و مدیریت شده یه مبلغ زیادی میخوان که بالای 300 هست.این ماه بالای 300 و فردا مشخص نیست که چه نوع حمله ای صورت بگیره و مبلغ بالاتر بخوان.حمله دی داس نکردن این سری به سرور مجازی دسترسی پیدا کردن و از طریزق سرور من به سرور دیگه حمله کردن.من سرویسی میخوام که تضمین داشته باشه.نه این که به وقت مشکل هزینه تراشی کنه.

عضو جدید vpsgroups آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    2,329
    تشکر شده در
    1,964 پست

ببینید دوستان عزیز
    این دوستان میخوان با این کارها هزینه های مارو بالا ببرند.من برای سرور مجازیم 60 هزار تومان میدم.الان برای کانفیگ پیشرفته و مدیریت شده یه مبلغ زیادی میخوان که بالای 300 هست.این ماه بالای 300 و فردا مشخص نیست که چه نوع حمله ای صورت بگیره و مبلغ بالاتر بخوان.حمله دی داس نکردن این سری به سرور مجازی دسترسی پیدا کردن و از طریزق سرور من به سرور دیگه حمله کردن.من سرویسی میخوام که تضمین داشته باشه.نه این که به وقت مشکل هزینه تراشی کنه.
    دوست عزيز سرورمجازي رو حرفه اي كانفيگ كردن دانش كافي مي خواد و عدم كانفيگ مناسب همبن كه الان هست نتيجه ميشه، و مسلما كانفيگ حرفه و سرور مجازي مديريت شده هزينه اوليه و ماهانه خيلي به مراتب بيشتر از ٦٠ تومان داره، لذا راهكار براي شما كه به مسايل كانفيگ وارد نيستين ، خريد هاست business level
    كه مجهز به انتي ديداس لايه هفت هستند مي باشد
    ما مي تونيد براتون بز بهترين ارايه دهنده هاي هاست دنيا به صورت خريد ارزي انجام بديم در صورت تمايل با بخش فروش در ارتباط باشيد
    وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور‌ مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
    پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vpsgroups نمایش پست ها
    دوست عزيز سرورمجازي رو حرفه اي كانفيگ كردن دانش كافي مي خواد و عدم كانفيگ مناسب همبن كه الان هست نتيجه ميشه، و مسلما كانفيگ حرفه و سرور مجازي مديريت شده هزينه اوليه و ماهانه خيلي به مراتب بيشتر از ٦٠ تومان داره، لذا راهكار براي شما كه به مسايل كانفيگ وارد نيستين ، خريد هاست business level
    كه مجهز به انتي ديداس لايه هفت هستند مي باشد
    ما مي تونيد براتون بز بهترين ارايه دهنده هاي هاست دنيا به صورت خريد ارزي انجام بديم در صورت تمايل با بخش فروش در ارتباط باشيد
    دوست عزیز به صورت کانفیگ شده بخواید بدید چقدر هزینه داره.خودشم اول میگم من تضمین میخوام بدید نه اینکه بعد از گذشت یک ماه مشکلی پیش اومده بگید هزینه 400 بدید تا مشکل حل بشه.هزینه سرور مجازی به اضافه سرور دانلود ها و بقیه امکانات بالای 1 میلیون در میاد.یه سایت چقدر درآمد داره گه ماهی هم 2 میلیون بخواد هزینه سرور مجازی و هاست دانلود بده.

عضو انجمن mobinhost.in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    1,531
    تشکر شده در
    1,320 پست

شرکت مبین هاست
    پلن فروش VPS فرانسه

----------------------------------------------------------------------------------------

سرور مجازی OVH فرانسه

RAM 4048 MB
    CPU 4000 Mhz
    HARD 40 G SSD
    Port 1 G

ماهانه 90 تومان

برای میزبانی در شبکه امن به شما استفاده از شبکه OVH را داریم . در صورتی که می خواهید سروری مناسب و تضمین شده به شما ارائه شود این موارد هم به هزینه شما اضافه خواهد شد

1. کانفیگ اولیه سرور با قیمت 150 تومان بار اول

2. بسته مدیریت سرور با قیمت ماهانه 150 تومان

با موارد بالا تضمین می گردد مشکل شما رفع گردد

خرید سرور مجازی فرانسه مناسبترین گزینه برای خرید VPS فرانسه می باشد . منابع هم کاملا اختصاصی هست

در صورتی که تمایل به تست سرور مجازی از مبین هاست را دارید می توانید از سرویس سرور مجازی رایگان استفاده نمایید

برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید

ارسال تیکت به بخش فروش

----------------------------------------------------------------------------------------

آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست

Website : www.Mobinhost.com

ClientArea : my.mobinhost.com

Register : my.mobinhost.com/register.php

Tel : 021-66573866 - 021-66570779

ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
    سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
    تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)