-
November 3rd, 2016, 22:50
نیازمند چند عدد سرور مجازی با قدرت های مختلف
سلام من برای پروژه سایت دانلودم نیاز به چنتا سرور دارم یکی برای مدیا که حدود 50 گیگ کارمو راه می اندازه یکی برای میزبانی سایت که اون اونم 50 گیگ خوبه ولی رم بالا مثلا 32 چهار تا سرور با قدرت خوب ولی هارد نصبطا کم می خام مثلا هارت 100 گیگ ولی پرت 1 گیگ یا بیشتر که فکر کنم نیست البته 1 گیگ واقعی رم 16 سی پی یو هم یه چیز قوی چنتا دیگه هم بعدا نیاز دارم که اونو اگه از کارم خوشتون اومد می خرم چیزی حدود 10 تا دیگه و اجاره 3 ماه با پشتیبانی 24 ساعته می خام پایداری هم باید داشته باشه کانفینگ فوق جرفه ایی هم باشه و ضد دی داس باشه و مکانش مهم نیست چون که فقط 6 ماه هست و بعد سرور به سرور اختصاصی انتغال پیدا می کنه قیمت رو با افر خوب بگین چون اگه کارتون خوب باشه بعد از شیش ماه به 20 تا سرور نیاز داریم و بعد از چند سال به 50 تا البته این طبق مجاسباط است ولی در کل سعی کنین تلگرام بیاین @popoland لطقا افر خوب بدین چون هم می خام سه ماه باشه هم زیاد هست بازم ممنون
-
-
November 3rd, 2016 22:50
# ADS
-
November 3rd, 2016, 22:57
پاسخ : نیازمند چند عدد سرور مجازی با قدرت های مختلف
شما به این سایت سر بزنید : www.daryaserver.com
من ازشون قبلا برای سایت موزیکی داشتم که بازدید و استفاده بالایی داشتم و خوب جواب داد.
برای من نه سودی داره نه ضرری و فقط خواستم شما هم بتونید از تجربه بنده سرور خوب و قوی تهیه کنید
امیدارم کمکی مفیدی کرده باشم.
وب یاران وب گروه بهینه سازی سایت و خدمات آنلاین مارکتینگ
-
-
November 3rd, 2016, 22:59
عضو انجمن
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
با پنل تحت وب جهت نصب انواع سیستم عامل به تعداد نامحدود
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه :
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-
-
November 3rd, 2016, 23:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
isa128
سلام من برای پروژه سایت دانلودم نیاز به چنتا سرور دارم یکی برای مدیا که حدود 50 گیگ کارمو راه می اندازه یکی برای میزبانی سایت که اون اونم 50 گیگ خوبه ولی رم بالا مثلا 32 چهار تا سرور با قدرت خوب ولی هارد نصبطا کم می خام مثلا هارت 100 گیگ ولی پرت 1 گیگ یا بیشتر که فکر کنم نیست البته 1 گیگ واقعی رم 16 سی پی یو هم یه چیز قوی چنتا دیگه هم بعدا نیاز دارم که اونو اگه از کارم خوشتون اومد می خرم چیزی حدود 10 تا دیگه و اجاره 3 ماه با پشتیبانی 24 ساعته می خام پایداری هم باید داشته باشه کانفینگ فوق جرفه ایی هم باشه و ضد دی داس باشه و مکانش مهم نیست چون که فقط 6 ماه هست و بعد سرور به سرور اختصاصی انتغال پیدا می کنه قیمت رو با افر خوب بگین چون اگه کارتون خوب باشه بعد از شیش ماه به 20 تا سرور نیاز داریم و بعد از چند سال به 50 تا البته این طبق مجاسباط است ولی در کل سعی کنین تلگرام بیاین @popoland لطقا افر خوب بدین چون هم می خام سه ماه باشه هم زیاد هست بازم ممنون
سلام در خدمت شما هستیم همه سرویس ها ارائه می گردد
سرور مجازی ما از 9 لوکیشن
با منابع خواسته شما
پشتیبانی 24 ساعته
نصب و کانفیگ رایگان
آپتایم 100%
تمامی پلن ها 15 درصد تخیفیف می خورد
مشاهده تمامی پلن ها
برای توضیحات بیشتر حتما به ما تیکت ارسال کنید
تمامی سرویس های شما موحود و با قیمت عالی ارائه می گردد
ارسال درخواست پشتیبانی
-
-
November 3rd, 2016, 23:19
عضو انجمن
سلام
سرویس های درخواستی ما با قیمت فوق العاده قابل ارائه است
در صورت تمایل در تماس باشید بیشتر صحبت کنیم
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634521407
Telegram : m_kamangari
Yahoo ID : masterphp_com
-
-
November 4th, 2016, 00:13
عضو انجمن
درود
در صورتی که سرور با کیفیت خواستید در خدمتتون هستیم از امارات ،هلند،امریکا،کانادا و ایران.
از آفر های ما دیدن کنید
سرور مجازی از امارات ، هلند،کانادا،امریکا،ایران
در صورتی به منابع بیشتری نیاز داشتید با بخش فروش در تماس باشید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
█ تیکت : ارسال درخواست
█ تلفن : 07132319174
█ تلگرام: @kakohost
█ ایمیل :info[at]kakohost.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
█ kakohost.com
█ دارای نماد 2 ستاره
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
November 4th, 2016, 00:21
عضو انجمن
درود؛
سرور از دیتاسنتر قدرتمند World Stream هلند قابل ارائه است. پورت قدرتمند و شبکه Multi Provider است.
+ آنتی دیداس سخت افزاری
میزبانی سایت های پربازدید و..
پهناباند نامحدود
+ کنترل پنل مجهز مدیریتی (نصب سیستم عامل با یک کلیک، ارتباط VNC ، و..)
پلن ها داخل سایت هستند، بسته به نیازتان انتخاب کنید. هر ۵۰ گیگ فضای اضافه ۷۰۰۰ تومان است.
خرید سرور مجازی
چت آنلاین // ارسال تیکت // تلگرام
-
-
November 4th, 2016, 01:05
عضو انجمن
با سلام و درود
از پنلهای ما دیدن کنید
سرورهای با سختافزار قوی
فضای ذهیره سازی SSD 6G/s
رم DDR4
پورت یه گیگ
آنتی دیداس سختافزاری
امکان ارائه تست قبل از خرید وجود دارد
https://cloudfire.ir/my/cart.php?gid=1\
-
-
November 4th, 2016, 07:56
عضو انجمن
------------------------------------------------------
Ram 2 G
رم : 2048 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1800 MHZ
هارد : 100 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا
پورت : 1 گیگابایت
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
19,900 تومان ماهانه
-
-
November 4th, 2016, 08:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
isa128
سلام
جسارتا بهتره موارد درخواستی رو بهتر تفکیک و بررسی کنید
و اگر واقعا با 32 گیگ رم و پورت اختصاصی می خواهید توصیه میشه سرور اختصاصی تهیه کنید چون هزینه بسیار نزدیک خواهد بود
..::| بیش از یک دهه |::..
-