نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل عدم لود شدن سابدومین های سایت.

  1. #1
    عضو انجمن salar123-user8 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    محل سکونت
    Qom
    نوشته ها
    228
    تشکر تشکر کرده 
    184
    تشکر تشکر شده 
    307
    تشکر شده در
    257 پست

    پیش فرض مشکل عدم لود شدن سابدومین های سایت.

    با سلام به همکاران عزیز.
    رو یه سرور سی پنل نصب و کانفیگ کردیم. سایت رو ریستور کردیم. ولی سابدومین ها کار نمیکنن.

    سایت http://3tad.xyz

    سابدومین http://bla.3tad.xyz

    و بنده سابدومین جدید ساختم. و یک بار بک اپ رو پاک کردم سایت رو بدون بک اپ ساختم از صفر و سابدومین ساختم.به هیچ وجه سابدومین ها کار نمیکنن.

    و سابدومین ها به هیچ وجه پینگ هم ندارن. همکاران عزیز راهنمائی کنن مشکل میتونه از کجا باشه.
    با تشکر.

  2. # ADS




     

  3. #2
    عضو انجمن blueserver آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    297
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    212
    تشکر شده در
    197 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل عدم لود شدن سابدومین های سایت.

    سلام دوست عزیز ، اگه از این سایت های بلاگ راه انداختید فکر میکنم باید ویلد کارت wildcard رو فعال کنید، البته بعد از فعال سازی سریع فعال نمیشه و باید کمی صبر کنید.
    آموزشش در اینجا هست ، میتونید بررسی کنید
    https://www.namecheap.com/support/kn...main-in-cpanel


  4. تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید


  5. #3
    عضو انجمن salar123-user8 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    محل سکونت
    Qom
    نوشته ها
    228
    تشکر تشکر کرده 
    184
    تشکر تشکر شده 
    307
    تشکر شده در
    257 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل عدم لود شدن سابدومین های سایت.

    نقل قول نوشته اصلی توسط blueserver نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ، اگه از این سایت های بلاگ راه انداختید فکر میکنم باید ویلد کارت wildcard رو فعال کنید، البته بعد از فعال سازی سریع فعال نمیشه و باید کمی صبر کنید.
    آموزشش در اینجا هست ، میتونید بررسی کنید
    https://www.namecheap.com/support/kn...main-in-cpanel
    این سایت تا دیروز رو یه سرور دیگه بود کار میکرد با انتقال و ریستور کردن این اتفاق براش افتاد.
    و این که وقت میبره الان 24 ساعت هست ست شده.

    - - - Updated - - -

    با تشکر از
    blueserver عزیز رفع شد.

  6. تعداد تشکر ها از salar123-user8 به دلیل پست مفید


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •