اقایون سلام ، من یه میکروتیک ارزان قیمت برای اینترنت ماهواره ای میخوام ،پورت ها و ایپی ها باز باشه ... لطفا راهنمایی کنید
اقایون سلام ، من یه میکروتیک ارزان قیمت برای اینترنت ماهواره ای میخوام ،پورت ها و ایپی ها باز باشه ... لطفا راهنمایی کنید
ویرایش توسط soheilsh : December 1st, 2010 در ساعت 01:25
ماهي 15 تومان در خدمتيم.
Vds
رم 128
هارد 1
رنج آی پی بلاک نشده
ماهیانه 15000 تومان
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
اقایون سرویس ارزان تر ...
کسی پول اکانت اینترنت ماهواره ای نمیده ، خیالت تخت ، تازه من یه کامپیوتر برای میکروتیک گذاشتم کنار که بعد از اینکه به مشکل برخودم بیخیالش شدم...
---------- Post added at 02:31 AM ---------- Previous post was at 02:30 AM ----------
دوست عزیز من از کسی هیچی یاد نگرفتم ، برای استفاده از اینترنت نمیخوام ، بلکه برای یه ... دیگه ... سرویس هم نمیخوام بفروشم...
خدا نکنه یک چیز مجانی دست ایرانی جماعت بی افته 1 دونه مک سالم نزاشتن بمونه
تا دیروز داشتید برای اکانت 1 ماه اون هم روزی8 ساعت ماهی 200 هزارتومن پول میدادین الان یک چیزی یاد گرفتید حاضر نیستند ماهی 15 تومن هم هزینه بدین خیلی باحاله تازه برای استفاده 24 ساعته و تعداد نامحدود از اکانتهای مجانی
شاید دوستان فکرمیکند هزینه سرور هم مجانی هست که میگن گرونه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
تازه داشت به من میگفت مشکل با ست نداره !! حالا میگن برای .......
10 تمن ماهیانه !! یک بار میکروتیک نصب میشود !! در صورت مشکل برای هر بار نصب 4 تمون باید بپردازیدکنفیگ بعهده خودتون!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)