سلام
بهترین پلاگین سئو برای وردپرس مولتی سایت کدومه؟ طوری که پلاگین یکبار توسط مدیر سایت تنظیم بشه و برای کلیه بلاگ ها همون تنظیمات اعمال بشه. یعنی هر بلاگر برای بلاگش تنظیمات سئو انجام نده و اصلا پلاگین برای بلاگرها قابل مشاهده نباشه.
با تشکر
سلام
بهترین پلاگین سئو برای وردپرس مولتی سایت کدومه؟ طوری که پلاگین یکبار توسط مدیر سایت تنظیم بشه و برای کلیه بلاگ ها همون تنظیمات اعمال بشه. یعنی هر بلاگر برای بلاگش تنظیمات سئو انجام نده و اصلا پلاگین برای بلاگرها قابل مشاهده نباشه.
با تشکر
بهترین yoast هست
بهترینش یواست هست البته اگه تنظیماتش اختصاصی انجام بشه
البته نسخه رایگانش بدردنمیخوره نسخه پولیش بهتره ):
مایل بودین بگین نسخه پولیشونو بهتون بدم دارمش ایدی تلگرام ::::: رایگان
Tarah_javan@
کارهایی که شما میخواهید انجام بدید باید براش افزونه سفارشی نوشته بشه
با ایجاد هر وبلاگ جدید در وردپرس شبکه، اگر افزونه را رویش فعال کنید، تنظیماتش به حالت پیشفرض در میاد
باید یک افزونه خاص داشته باشید که تنظیمات مورد نیاز شما رو روی هر سایت انجام بده یا اینکه این کار رو دستی انجام بدید
و گزینه آخر هم اینکه از یک وبلاگ ایجاد شده با یک افزونه خاص پشتیبان تهیه کنید و روی هر وبلاگ جدید که ایجاد میکنید پشتیبان رو برگردونید تا تمام تنظیمات افزونهها هم با اون برگرده
در صورت تمایل به نوشتن افزونه خاص در خدمت هستیم
افزونه سئو هم به نظر من خیلی تفاوت نمیکنه بخش مهمی از کار به طراح قالب مربوط میشه و افزونه میتونه موارد خاص رو بهش اضافه کنه
افزونه All-in-One Seo یا Yoast اگر توسط طراح حرفهای قالب و متخصص سئو استفاده بشن، هر دو یک نتیجه رو به شما خواهند داد
بهترینش پلاگین yoast هست
البته پلاگین SEO by SQUIRRLY هم پلاگین قوی هست و قابلیت های بررسی خیلیی خوبی داره و در مدت کوتاهی تونس میلیون ها دانلود بخوره در وردپرس.
حالا بسته به نظر خودتون میتونید انتخاب کنید . ولی خود من از yoast استفاده میکنم . موفق باشید
قطعا بهترین و قوی ترین پلاگینyoast SEO هست دوست عزیز فقط باید تنظیمات را به درستی انجام بدی تا تمام آپشن ها سبز شوند.
اگر مبتدی هستید all in one مناسب است
اگر نه این افزونهyoast بسیار حرفه ای تر و کارآمد تر است
موفق باشید![]()
yoast +SEO Smart Links
yoast
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)