نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مسدود شدن سایت به دلیل استفاده بیش از حد ؟!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض مسدود شدن سایت به دلیل استفاده بیش از حد ؟!

با سلام و عرض ادب
    بنده از یک سرویس دهنده هاست که مدتی هست میشناسمش یک هاست با پهنای باند نامحدود گرفتم .
    حال با نصب یک وردپرس (حدودا یک هفته و بدون محتوا! + قالب صحیفه) و یک افزونه Remote Ftp که عکس های مطالب وردپرس من رو به یک هاست دیگر(از سرویس دهنده دیگر) منتقل میکنه استفاده کردم امروز ، و دو تا افزونه دیگرهم نصب بوده روی وردپرس ، سایت و هاست رو مسدود کردند ، دلیل رو پرسیدم و یک عکس فرستادن که گفته 11.81 % Cpu و 3.39 % از MEM و 14.8 هم عدد روبروی MySql proccess بوده استفاده شما بوده امروز ، و در متن کامل جوابشون این رو نوشتند :

با درود

سایت شما مطابق فایل پیوست به دلیل مصرف ناگهانی و بسیار بالای (بیش از 3 درصد) منابع سرور مسدود شده است.

در صورتی که توضیحی دارید که دلیل مصرف بالا رو مشخص میکنه ارسال بفرمایید تا بررسی بشه.

در پاسخ دوم که گفتم چه استفاده زیاد داشته نوشتند :

از حدود 12 شروع شده و مرتب کوئری دیتابیس خورده و بدون شک کار یک برنامه خودکار هست که به صورت شدید کاری رو روی سایتتون انجام داده.

حالا میخواستم بپرسم این دلیل منطقی هست برای مسدود کردن ؟ چون در حال راه اندازی یک سایت هستم خواستم بدونم اگر دلیلشون غیر منطقی و این میزان استفاده هم زیاد نیست یک سرویس دهنده دیگر رو انتخاب کنم که بعدا بین راه به مشکل بر نخورم ،
    لطفا برای خرید هاست هم راهنمایی کنید که برای راه اندازی وردپرس و استفاده از افزونه ها مشکلی نداشته باشه و هم منابع کافی در اختیار مشتری قرار بدن.
    ویرایش توسط mrtetki : October 26th, 2016 در ساعت 02:38 دلیل: آپدیت

2. # ADS

عضو انجمن dastrast آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    410
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    58 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سایت به دلیل استفاده بیش از حد ؟!

چطور اینقدر مصرف کردی تو شروع کار!!!

فکر میکنم یا مشکل از خودشون بوده یا یه ویروسی چیزی گرفتی
    به هرحال که به نظرم نباید مسدود کنن به این دلیل
    میتونن لیمیت کنن ولی مسدود نه
    در خصوص هاست هم تو قسمته درخواست تایپیک باز کنید دوستان پیشنهاد میدن
    don't underestimate the power of a common man

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

جدا من خودم هم نمیدونم !
    افزونه ای که نصب کرده بودم اصلا به صورت خودکار کاری انجام نمیداد فعلا چون باید Cron job براش فعال میکردم ،
    مشکل از جایی شروع شد که یک دامین دیگه پارک کردم ، و این دامین در بخش Public_html فولدر ایجاد نکرد و در روت اصلی هاست که /home/user هست پوشه ایجاد شد و درونش یک وردپرس دیگه ریختم و مجدد نصب کردم . و با غیر فعال کردن کل افزونه های سایت اول باز هم گفتن مشکل پابرجاست! از همین وردپرس و دیتابیسش ایراد گرفتن + یک فایل که اصلا در سایت اول استفاده ای نداشت!! (فایل حاوی چند خط کد معمولی است و اصلا به دلیل دیگه ای ساختمش)

5. تعداد تشکر ها از mrtetki به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

به احتمال زیاد مشکل از قالب یا افزونه هایی هست که نصب کردید

این میزان از مصرف طبیعی نیست و اینکه سرویس دهنده آگاه بوده و سرویس شما را ساسپند نموده نکته مثبتی هست.

سعی کنید افزونه ها و قالب را به صورت اوجینال تهیه کنید و در غیر این صورت دست کم از منابع معتبری دانلود کنید که چنین مشکلاتی نداشته باشید

پیشنهاد برای حل مشکل فعلی این هست که از کل هاست بک آپ بگیرید و کل هاست را خالی کنید و سپس مرحله به مرحله پیش بروید تا متوجه گردید که مشکل مربوط به کدام آیتم (قالب یا یکی از افزونه ها) است.

7. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali-rezam آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    507
    تشکر تشکر شده 
    258
    تشکر شده در
    179 پست

سرویس دهنده درست ترین کار رو انجام داده و گله ای بهش نیست<br>قبلا هم موردی مشابه برای یک از کاربران بنده پیش اومده بود ، در حال راه اندازی گالری عکس بودند و قبل از راه اندازی کامل و در حین کار با مصرف بالای منابع مواجه شدند<br>در حال حاضر شما در نصب افزونه ها ، صحت و منبع اونها دقت بیشتری کنید و اگر فعالیت خاصی هنوز شروع نکردید از نو یک بار دیگر(اگر با اطلاع سرویس دهنده باشه بهتره)به صورت مدیریت شده پیش برید تا دلیل افزایش مصرف رو متوجه بشید
    { Live in the moment }
    ...

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    456
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    219 پست

بله ، کار سرویس دهنده درست و قانونی هست
    همه ی سرویس دهنده ها این بند از قوانین ارائه سرویس رو درج کرده اند که نباید مصرف منابع غیرطبیعی و از یک حدی بالاتر بره

اما شما مشکل رو ردیابی کنید و حلش کنید ( که اکثرا از افزونه های غیر استاندارد یا تنظیمات اشتباهی ) هستن

سرویس دهنده هم موظف هست که سرویس شما رو باز کنه

و یا

یک فول بکاپ در اختیار شما قرار بده و با شما دیگه همکاری نکنه

امیدوارم مشکلتون حل بشه

عضو انجمن ViraHost.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    264
    تشکر شده در
    214 پست

درود،
    سرویس دهنده کار بجا و آگاهانه ای انجام داده چرا که در صورت مصرف بیش از حد منابع و ایجاد اختلال در ارائه سرویس؛ برای خودِ میزبان دردسر ساز هست.
    توجه داشته باشید، اینکه شما 3% از چه منابعی ( به فرض مثال 3 درصد از 32 گیگ رم؟ یا از 8 گیگ رم ) در لحظه استفاده کرده اید هم جای سوال هست به این نکته دقت داشته باشید.
    یکی از دلایل مصرف بیش از حد منابع وردپرس طبق گفته همکار گرامی، افزونه های مرتبط با قالب هست.
    اگر قالب شما از افزونه visual composer نا ل شده استفاده می کند، احتمال اینکه مورد از این افزونه باشد زیاد است.
    موفق باشید
    █ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
    https://virahost.com

11. تعداد تشکر ها از ViraHost.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن MehrganWeb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    515
    تشکر تشکر شده 
    796
    تشکر شده در
    551 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mrtetki نمایش پست ها
    با سلام و عرض ادب
    بنده از یک سرویس دهنده هاست که مدتی هست میشناسمش یک هاست با پهنای باند نامحدود گرفتم .
    حال با نصب یک وردپرس (حدودا یک هفته و بدون محتوا! + قالب صحیفه) و یک افزونه Remote Ftp که عکس های مطالب وردپرس من رو به یک هاست دیگر(از سرویس دهنده دیگر) منتقل میکنه استفاده کردم امروز ، و دو تا افزونه دیگرهم نصب بوده روی وردپرس ، سایت و هاست رو مسدود کردند ، دلیل رو پرسیدم و یک عکس فرستادن که گفته 11.81 % Cpu و 3.39 % از MEM و 14.8 هم عدد روبروی MySql proccess بوده استفاده شما بوده امروز ، و در متن کامل جوابشون این رو نوشتند :

با درود

سایت شما مطابق فایل پیوست به دلیل مصرف ناگهانی و بسیار بالای (بیش از 3 درصد) منابع سرور مسدود شده است.

در صورتی که توضیحی دارید که دلیل مصرف بالا رو مشخص میکنه ارسال بفرمایید تا بررسی بشه.

در پاسخ دوم که گفتم چه استفاده زیاد داشته نوشتند :

از حدود 12 شروع شده و مرتب کوئری دیتابیس خورده و بدون شک کار یک برنامه خودکار هست که به صورت شدید کاری رو روی سایتتون انجام داده.

حالا میخواستم بپرسم این دلیل منطقی هست برای مسدود کردن ؟ چون در حال راه اندازی یک سایت هستم خواستم بدونم اگر دلیلشون غیر منطقی و این میزان استفاده هم زیاد نیست یک سرویس دهنده دیگر رو انتخاب کنم که بعدا بین راه به مشکل بر نخورم ،
    لطفا برای خرید هاست هم راهنمایی کنید که برای راه اندازی وردپرس و استفاده از افزونه ها مشکلی نداشته باشه و هم منابع کافی در اختیار مشتری قرار بدن.
    درود
    مطمئنا سرویس دهنده مناسب ترین کار رو انجام داده تا در حق باقی یوزر ها اجحاف نشه
    میتونید عرض کنید که هاست رو فعال کنند سپس افزونه ها یا قالب رو غیر فعال و فعال کنید و سرویس دهنده همزمان تست کنند
    سپس متوجه خواهید شد مشکل از سوی کدام افزونه یا قالب میباشد
    همچنین دایرکتوری اصلی رو چک کنید شاید فایلی باشه که این حجم از پروسه رو انجام داده و سرور رو مختل کرده
    موفق باشید
    شرکت نو آوران هما | هما میزبان
    تلفن : 01735838680
    پست الکترونیکی : info@homamizban.com
    درکنار بزرگان وب پارسی همراه ما باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

ممنون از نظرات همه دوستان
    سایت فعال شد و افزونه ای که به صورت اتوماتیک کاری انجام میداد رو غیرفعال کردم و مشکل تا حد بسیار بالایی خل شد.
    این افزونه به صورت خودکار کاری را انجام میدهد از طریق Cron و درون خودش!
    حال با سوالاتی که از دیگران داشتم گفتند از این افزونه دیگران هم استفاده میکنند و مشکلی پیش نیامده است و گفتند باید Cron خود افزونه را غیر فعال کنم و این بخش رو به عهده cron Cpanl بسپارم و زماندبندی صحیح مثلا 4 بار در روز را ثبت کنم.
    به نظر شما اگراین بخش Cron وردپرس و افزونه رو غیر فعال کنم و از طریق Cpanel این بخش Cron رو فعال کنم مشکل حل میشه برای ادامه کار؟

14. تعداد تشکر ها از mrtetki به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)