سلام خدمت عزیزان
یه مشکلی برای سیستم بنده پیش اومده پدرمون رو در آورده !یه فایلی هست به نام svchost.exe که من هر وقت به اینترنت وصل میشم اینم از پهنای باند استفاده میکنه.
یه بار که نمیدونستم همچین چیزی دیدم در عرض یک ساعت 2 گیگ اینترنت به باد رفت ، بعدش که چک کردم دیدم این فایل این حجم رو خورده !
تو گوگل و سایر جاها هم سرچ کردم هر کی یه چیزی میگه ، بعضی ها میگن فایل سیستمی هست و نباید پاک بشه کلا ویندوز رو این فایل میچرخه ، بعضی میگن ویروسی شده و باید پاکش کنی و ...
راه هایی که من انجام دادم تا الان :
1-با آنتی تروجان سیستم رو اسکن کردم یه بار ، 100 تا تروجان پیدا کردپاک کردم ، یه مدت درست شد ولی الان بازم که اسکن میکنم هیچ تروجانی نیست ولی بازم داره از نت مصرف میکنه
2-تو فایروال نود32 این فایل رو بلاک کردم، اما بعد اینکار کلا دسترسی به نت قطع میشه ونمیتونم صفحه ای رو باز کنم ! با کسپراسکای هم امتحان کردم ولی جواب نداد
3-اخرین راه هم که همیشه میگن ، ویندوز رو مجدد امروز نصب کردم ، یه دو سه ساعتی مشکلی نداشت ولی الان بازم داره حجم رو مصرف میکنه !
حتی به این پشتیبانی های رایانه ای مثل رایانه کمک هم زنگ زدم ، یکیش گفت بذار تو فایروال یکیش گفت ویروسه یکی دیگشم میگه نمیدونم چیه !
خواهشا هر کی کمکی میتونه بکنه دریغ نکنه !
در ضمن این عکس رو هم مشاهده کنید ، میگن این تعداد scvhost.exe که در حال اجرا هست زیاده،درسته این موضوع ؟
Snap1.png