-
September 18th, 2016, 21:36
ویرایش پیشرفته فایل txt با php
سلام
من میخوام یه فایل txt در php باز بشه
و هر جا که مثلا عبارت " salam " بود عبارت " salam " رو با 7 حرف سمت چپ و 5 حرف از سمت راست رو پاک کنه
و همچنین هرجا که عبارت " ali gof: " بود 5 حرف جلوی این عبارت رو نمایش بده
کلا اینطور ادیت و فایندی(Find) امکان پذیره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط hoster : September 18th, 2016 در ساعت 21:37
دلیل: find
-
-
September 18th, 2016 21:36
# ADS
-
September 18th, 2016, 22:22
عضو دائم
پاسخ : ویرایش پیشرفته فایل txt با php
سلام
با استفاده از توابعی مثل substr و preg_match و preg_replace و str_replace می تونید اینکار رو بکنید
ترجیحا یک مثال از نمونه متن ورودی و خروجی بدید تا دقیق تر عرض کنم
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 08:38

نوشته اصلی توسط
Rezash
سلام
با استفاده از توابعی مثل substr و preg_match و preg_replace و str_replace می تونید اینکار رو بکنید
ترجیحا یک مثال از نمونه متن ورودی و خروجی بدید تا دقیق تر عرض کنم
ممنون از شما ببینید یه مثال میزنم
فایل log.txt باز بشه
داخل فایل هرجا عبارت Ali> "Visited" The> رو پیدا کنه و 7 حرف جلوی این عبارت با خود عبارت رو پاک کنه مثلا داخل عبارت مثال 7 حرف جلوی اون 1234567 هست که باید به این شکل پاک کنه Ali> "Visited" The 1234567>
همچنین میخوام داخل همون فایل بعد از اینکه پاکسازی کرد بگرده دنبال عبارتی مثل Ali cant to visit the 44444 ( عبارت 44444 عبارت متغیر است ) بعد باید 44444 رو برام داخل متغیری قرار بده تا من از اون عبارت بتونم در ادامه استفاده کنم و Ali cant to visit the رو پاک کنه
ویرایش توسط hoster : September 19th, 2016 در ساعت 13:51
-
-
September 19th, 2016, 13:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hoster
ممنون از شما ببینید یه مثال میزنم
فایل log.txt باز بشه
داخل فایل هرجا عبارت Ali> "Visited" The> رو پیدا کنه و 7 حرف جلوی این عبارت با خود عبارت رو پاک کنه مثلا داخل عبارت مثال 7 حرف جلوی اون 1234567 هست که باید به این شکل پاک کنه Ali> "Visited" The> 1234567
همچنین میخوام داخل همون فایل بعد از اینکه پاکسازی کرد بگرده دنبال عبارتی مثل Ali cant to visit the 44444 ( عبارت 44444 عبارت متغیر است ) بعد باید 44444 رو برام داخل متغیری قرار بده تا من از اون عبارت بتونم در ادامه استفاده کنم و Ali cant to visit the رو پاک کنه
کد PHP:
$source = file_get_contents("test.txt");
$replace = preg_replace('/(Ali\> \\"Visited\\" The\>) (\d{7})/i', "$1", $source); // Ali> "Visited" The> 1234567 --> Ali> "Visited" The>
preg_match("/Ali cant to visit the (\d+)/i", $source, $output); //Ali cant to visit the 44444 --> 44444 = $output[1]
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 13:49

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
کد PHP:
$source = file_get_contents("test.txt");
$replace = preg_replace('/(Ali\> \\"Visited\\" The\>) (\d{7})/i', "$1", $source); // Ali> "Visited" The> 1234567 --> Ali> "Visited" The>
preg_match("/Ali cant to visit the (\d+)/i", $source, $output); //Ali cant to visit the 44444 --> 44444 = $output[1]
بسیار سپاس گذارم
ولی الان مشکل این هست که چنین ساختاری (( /(Ali\> \"Visited\" The\>) (\d{7})/i )) روباید چگونه نوشت ؟
-
-
September 19th, 2016, 14:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hoster
بسیار سپاس گذارم
ولی الان مشکل این هست که چنین ساختاری (( /(Ali\> "Visited" The\>) (\d{7})/i )) روباید چگونه نوشت ؟
Ali> "Visited" The> ثابت هست ؟
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 16:02

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
Ali> "Visited" The> ثابت هست ؟
خیر متاسفانه عبارت های مخلتف به شکل های مختلف تکرار شده اند
باید آنهارو حذف کند
و اکثر عبارت ها نیز دارا <> () ; : '" می باشد در این مورد نیز میتوانید مارو راهنمایی کنید؟
-
-
September 19th, 2016, 23:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hoster
خیر متاسفانه عبارت های مخلتف به شکل های مختلف تکرار شده اند
باید آنهارو حذف کند
و اکثر عبارت ها نیز دارا <> () ; : '" می باشد در این مورد نیز میتوانید مارو راهنمایی کنید؟
باید یک الگو ثابت بهم بدین، مثلا اول همیشه username بعد > سپس داخل "" اکشن کاربر قرا میگیره و .. اگر هم الگو بالا ثابت هست میشه درش آورد.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2017, 15:30

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
باید یک الگو ثابت بهم بدین، مثلا اول همیشه username بعد > سپس داخل "" اکشن کاربر قرا میگیره و .. اگر هم الگو بالا ثابت هست میشه درش آورد.
من تا حدودی با متد ها قبلی که دایدید کارمو راه انداختم
الان میخوام مثلا این
عبارت رو تو عبارت ها پیدا کنه
<a href="https://test.domain.com/visitor/checker.aspx?why=123456789">refresh</a>
این عبارت رو بگیره و فقط اینو(https://test.domain.com/visitor/chec...?why=123456789) برداره بده به یه متغیر
میشه یه همچنین الگویی برامون درست کنین؟
ممنون
ویرایش توسط hoster : March 30th, 2017 در ساعت 15:33
-
-
March 30th, 2017, 15:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hoster
من تا حدودی با متد ها قبلی که دایدید کارمو راه انداختم
الان میخوام مثلا این
عبارت رو تو عبارت ها پیدا کنه
<a href="https://test.domain.com/visitor/checker.aspx?why=123456789">refresh</a>
این عبارت رو بگیره و فقط اینو(
https://test.domain.com/visitor/chec...?why=123456789) برداره بده به یه متغیر
میشه یه همچنین الگویی برامون درست کنین؟
ممنون
کد PHP:
<?php
$ss = '<a href="https://test.domain.com/visitor/checker.aspx?why=123456789">refresh</a>';
preg_match("/<a href=\"(.*)\">refresh<\/a> /", $ss, $output);
echo $output[1];
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید