حرف اول : رک و راست اگ
18 سال داری... اگه تازه وارد این کار شدی...اگه هنوز ی سرور پر نکردی... اگه یکی دیگه برات کانفیگ میکنه و از همه مهمتر اگه ازونایی هستی که
تجربش از گوگله و به مشتری میگه کانفیگ میکنیم همه چیو و بلدیم اما نتیجه گوگلو میزاره جلو مشتری !
لطفا بما افر ندید !
سرور درخواستی :
رم 8
هارد ssd 100gb
سی پیو 3-4 هسته و حداقل 4 گیگا هرتز
یه سی پنل هم میخوایم (اورجینال یا اگه بلدی لایسنسو شیر کن ! اما نال شده اینا نمیخوام !)
ffmpeg convert id3ed هم رو سرور نصب شه
+ کلاد لینوکس ( برا این هزینه لایسنس حساب نکنین خودمون حلش میکنیم )
از دیتاسنتر های : RapidSwitch LeaseWEB بود چه بهتر
من با نماد کاری ندارم ! اما نیاد بگه سایتمونو تازه عوض کردیم نمادمون جدیده واگرنه 50 ساله تو کار هاستینگیم ! یا نگه نمادمون هفته بعد میاد فقط گیره تایید تلفن هستیم !
استفاده : ربات تلگرام ، سایت موزیک پر بازدید ، چت روم ، شبکه اجتماعی و...
من یه ساله اینجا دوماه دوماه دارم سرور عوض میکنم از خیلیا راضی بودم اما خب جم کردن رفتن و... حالا به هر دلیلی الان دوباره دنبال سرورم
لطفا آفر میدید نمونه مشتری هم بزارید ببینیم به کیا سرویس دادین کی ازتون راضیه چجوره کارتون !
اینهمه توضیح دادم که دنبال یه ادم معتبر و کارشناسم ! با قیمت هم مشکلی ندارم ! منتها قیمت دستمونه میدونم چی چقد میارزه کودوم دیتاسنتر مارکتیش چیه غیر مارکتیش چیه
سرور فقط و فقطو فقط از اروپا باشه نه از اسیا و نه از امریکا !
درمورد لایت اسپید و انجین اکس و اپاچی هم فعلا تکلیف معلوم نیست ممنون میشم راهنمایی کنین NGINX رو سی پنل جواب میده یا خیر ! و مجبوریم لایت اسپید بگیریم... و یا کسی میتونی کاری کنه با اپاچی کارمون راه بیوفته؟
و لطفا رو لایسنسا قیمت نکشید
حداقل دیگه لایسنس قیمتش معلومه ! بکشید رو دستمزد خودتون اما بزارید وقتی مقایسه میکنیم قیمت لایسنسا یکی در بیاد ! و سرورارو مقایسه کنیم !
مرسی از وقتی که گذاشتین و اینو خوندین ... منتظر آفراتون هستم
ترجیها اگه فروشنده خودش همکار (برنامه نویس) باشه خوشحال میشم | ایدی تلگرام : @miladjvr
خوشحالم میشم تو تلگرام وقت بزارید برا معرفی سرویستون