سلام
من تنها هدفم از ایجاد این تایپک فقط فقط اطلاع رسانی هست و میخوام مثل من پولتون و وقت کسی هدر نشه
خب
من حدود 23 روز پیش به صورت اتفاقی با سایت فامو اشنا شدم و از کسانی که قالب خریده بودند از این سایت سوال کردم همه گفتن که قالب هاش عالیه و سئو .... منم تصمیم گرفتم که سئو قالب سایتم رو بدم بهشون با قسمت تماس با ما چند روز اول مکاتبه داشتم که این پیام رو بهم دادن :
کد:
درود
با عرض خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی
هزینه ولید کردن قالب به همراه سئوی داخلی 150 تومان میباشد که طی فرایند 4 روزه تحویل داده میشود.
شایان به ذکر است امنیت کدنویسی قالب سطح پایینی را دربر دارد.
با احترام موسوی
بعد به تلگرام خود مدیریت سایتشون آقای موسوی تماس گرفتم برای هماهنگی ها که تلفنشون تو سایتشون گذاشته شده ( شاتشم گذاشتم ) : https://www.famo.ir/contactus/
1.jpg
من به ایشون داخل تلگرام اول پی ام دادم و مبلع رو با ده هزارتومان تخفیف به من گفتن پرداخت کنم که براشون زدم ( اسکرین شات های پایین رو میتونید ببینید )
4.JPG
بعد از پرداخت من باهاشون تلفنی چندباری حرف زدم و گفتن کار حداکثر 4 روزه تحویل میدن اما یک هفته گذشت من هرچی زنگ میزدم جواب نمیدادن و پی ام که میدادم با گذشت 24 ساعت چواب میدادن هربارم بهونه میاوردن که رمز هاست یه بار دیگ بدید یا تم کارش سنگینه من دادم دست یکی دوستم یه قسمتشو درست کنه و ....
6.JPG
یک هفته هم مارو اسیر کرده بود که باید یک لودر در هاست شما اضافه بشه منم به پشتیبانی هاست میگفتم اعلام میکرد که باید در قسمت Select PHP Version خودتون اضافه کنید بنده خداها درست میگفتن چون ادرس رفتم این لودر که این اقا میگفت سه نوع تو هاست بود که باید یکی برای نصب میزدی ولی این اقا به خودش زحمت نمیداد یه چکی بکنه و همش میگفت وظیفه هاستینگ هست یا بررسی میکنم (شات ببینید )
7.JPG
خلاصه دوباره بهشون زنگ زدم گفتن که چون پلاگین نصب نمیکنه رو هاست سایت ، ما باید دوباره قالب رو به صورت عادی سئو کنیم بعد دو روز هم پی ام دادن که این فایل بعد 2 روز htaccess اضافه کنید
8.JPG
الانم که هرچی پی ام میدم جواب نمیده ، زنگم میزنم گذاشته رو بلک لیست و با خط دیگ زنگ میزنم جواب میده صدا میشنوه سریع قطع میکنه
9.JPG
چندروز پیش سایت چک کردم تا سرعت لودش خوابیده و پست هایی که در کمتر از چند دقیقه ایندکس میشد بعد 24 هم ایندکس نمیشد چک کردم دیدم تنظیمات سایت مپ رو کلا خراب زده و افزونه هایی سوپر کچ و ... همرو حذف کرده مجبور شدم یه پولی دادم تا یکی برام تنظیم کنه ، قسمت هدر و منو سایت هم خراب شده و برای فیکس شدن این هم مجبور شدم پول بدم به ادیتور تا درست کنه ، دقیقا 140 تومن این اقا از ما گرفت 110 تومنم دادم که گند کاری این اقا درست بشه ، فقط امیدوارم همینقد باشه و چیزی به مشکلات اضافه نشه