سلام , من یک دامنه را از دوستم گرفتم , بعد میخواد دامنه رو بفرسته به شناسه نیک خودم
کاراشو داریم انجام میدیم
الان در حالت انتظار تایید هستش
چقدر طول میکشه تایید کنن و بفرستن؟
سلام , من یک دامنه را از دوستم گرفتم , بعد میخواد دامنه رو بفرسته به شناسه نیک خودم
کاراشو داریم انجام میدیم
الان در حالت انتظار تایید هستش
چقدر طول میکشه تایید کنن و بفرستن؟
درود ، دوست عزیز منظورتون این هست انتقال کنید ؟
هزینه انتقال 8000 تومان می باشد که میتونید انتقال بدید و در گوگل سرچ کنید به نتیجه میرسید .
+ دامنه را از 6 ساعت تا 72 ساعت طول میکشد تایید کنند .
+ پ.ن : اگر دامنه مد نظر در روز غیرتعطیل باشد تا ظهر یا عصر تایید میکنند .
موفق باشید .
.
برای انتقال دامنه کافی است اول شناسه نیک به نام خود ثبت کن کد انتقال دامنه را از صاحب شناسه ای که دامنه با آن ثبت شده است بگیرید. و سپس به یکی از شرکت هایی که امور دامنه را انجام می دهند درخواست انتقال دامنه دهید که شناسه نیک خودت و صاحب قبلی دامنه و کد انتقال را به آن شرکت بده
اما برای انتقال از صاحب دامنه مدارک زیر نیاز است
اسکن کارت ملی ، کد انتقال دامنه ، اسکن فرم تعهد نامه که پر کردید که این فرم توسط خود نیک برای صاحب دامنه ارسال می شود همچنین به محضی که در خواست انتقال دامنه به نیک داده اید نیک یک پیام به شناسه اول ارسال می کند که صاحب آن شناسه باید تایید کند همچنین مبلغ 8000 تومان هم در پنل شناسه دوم هم باید شارژ کنید.
مدت زمان انتقال دامنه حداکثر 15 روز طول می کشد در صورتی که در 7 روز اول مدارک که می خواهد ارسال کنید عمل انتقال دامنه لغو می شود و هزینه بازگشت داده نمی شود.
درخواست انتقال دامنه "atlaswow.ir" منقضی شده است.
سلام این پیام برام فرستاده شد
چیکار کنم![]()
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)